Туча између полиције и радника АМСС

Радници Ауто-мото савеза Србије је позлило а један припадник полиције повређен је данас у међусобној тучи која се догодила испред зграде АМСС-а у Рузвелтовој улици у Београду.

Србија 28.04.2014 | 21:05
Туча између полиције и радника АМСС

До сукоба је дошло око 18 сати када полиција није дозволила окупљеним радницима да уђу у зграду.

“Двоје повређених Хитна помоћ превезла је у Ургентни центар. Полицајац у цивилу задобио је лакше повреде главе, носа и има модрицу и оток испод ока, док је жена само потресена. Она је након што јој је позлило превезена код интернисте, а повређени полицајац на неурохирургију Ургентног центра” - каже за портпарол Хитне помоћи, докторка Нада Мацура.

Иначе, група од око 200 радника АМСС је 17. априла протестовала испред Владе Србије против, како су навели, малверзација којим је то предузеће оштећено за више милиона евра.

Они тврде да је генерални секретар овог предузећа Александар Никачевић смењен одлуком легалних делегата на ванредној седници Скупштине АМСС одржаној 9. априла у Крушевцу, а у складу са важећим актима њиховог удружења.

Никачевић каже да је АМСС поднео кривичне пријаве против људи из те куће који су организују нелегалне скупштине АМСС-а и да се "њима сада баве надлежни државни органи."

Коментари / 0

Оставите коментар