Тужилаштво: Жалићемо се јер ухапшена лицу нису притворена

Поступајући тужилац, након запримања судске одлуке уложиће жалбу на одлуку којом за дио осумњичених, није одређена мјера притвора или мјера забране.

Босна и Херцеговина 25.04.2024 | 13:10
Тужилаштво: Жалићемо се јер ухапшена лицу нису притворена

У жалби ће тужилац детаљно образложити разлоге за притвор или мјере забране.

- Због више упита медија и различити конотација у јавности, напомињемо да је предмет у фази истраге и суд у овом тренутку одлучује о приједлозима за притвор или мјере забране, те не доноси било какву одлуку или пресуду о одговорности осумњичених - наводи Тужилаштво.

Жалба ће у законском року бити упућена Суду БиХ.

Напомињу и да због ситуације са истим именом и презименом да предузеће Атлас Традинг д.о.о. Сарајево, власника Мирсада Скопака, није у вези са осумњиченим у предмету Скопак Мирсадом рођеним 1995. године.

(Аваз)   Фото: Аваз

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Радана БЛ

25.04.2024 14:30

То је нормално у БИХ, да полицијски слузбеници буду дио дрогераског клана. Па неце полиција да затвори своје највриједније привреднике!? Надаље, узмимо примјер Драгицевица - МУП-РС је вец одавно изгубио свој углед, цаст и професионалност!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.04.2024 15:20

Само једна мала исправка. Поједини припадници МУП-РС су својим (не)дјелима нарусили углед МУП-а РС . Ми који зивимо у Републици Српској морамо вјеровати да су остали припадници МУП-РС цасни и постени у обављању својих задатака и послова . Хвала .

Name

Приједорчанин М.

25.04.2024 14:48

Ма гдје можете пословне људе да притварате,нек се ради и нек се бране са слободе а треба и зарадити лову за слободу.

ОДГОВОРИТЕ