Наташа Беквалац послала поруку погрешном мушкарцу: Дођи у хотел у ту собу!

Наташа Беквалац признала је да је послала поруку на погрешан број телефона, као и шта јој је мушкарац одговорио на "сочну" поруку.

Забава 20.03.2024 | 18:32
Наташа Беквалац послала поруку погрешном мушкарцу: Дођи у хотел у ту собу!

Након што је на друштвеним мрежама објавила поруке које јој је послала мајка Мира и у којима ју је жестоко критиковала, Наташа Беквалац присетила се како је једном приликом послала поруку погрешној особи, као и шта ју је мушкарац након тога питао.

Поп звезда неретко засмејава публику анегдотама из свог живота, а недавно јој се догодио један пех, о ком је сад проговорила. Наташа је поруку намењену пријатељу послала на други број, што је збунило човека, који је поруку протумачио на погрешан начин.

"То је било пре годину дана. Садржај поруке није био толико страшан, колико може тумачење бити. Дечко који ради у једној приватној болници је мој пријатељ, радили смо Нову годину, радила сам пет вечери заредом, требало је да ми да инфузију у једном хотелу. Требало је само да дам број собе, написала сам: 'Хотел тај и тај, чекам те у соби тој и тој', али сам написала погрешном Стефану. Добила сам одговор три знака питања: 'Да ли има нешто што би требало да знам???'", открила је Наташа Беквалац за један београдски медиј.

Наташа Беквалац поседује салаш надомак Новог Сада који већ дужи период издаје. Читаво имање простире се на 3.500 м2, а сама куц́а има 400 м2. Причало се да је у њу уложила 200.000 евра. Саградила је и базен, а око куће дрвеће прави дебео хлад. Имање је ограђено зеленом оградом, нема комшија у близини, па јој је тако обезбеђена приватност.

У луксузној кући има кухињу, огроман дневни боравак, два купатила и више спаваћих соба, чак два пространа балкона, а осим главног, има и више помоћних објеката на плацу. Имање је постало популарно и међу њеним колегама, које не питају шта кошта како би неку од својих свечаности одржали управо у овом рају на земљи. Како су недавно пренели домаћи медји, како је интересовање за имање постајало све веће и веће, Беквалчева је недавно подигла цену издавања виле, и то на чак 900 евра по дану.

(мондо.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Милојко

21.03.2024 18:46

И ста је било...па није се ваљда само тек тако заврсило ??

ОДГОВОРИТЕ