Теодосић се разводи, Софија се развела а некада су заједно уживали у љубави!

У јеку скандала око развода глумица Јелисавете Орашанин и кошаркаша Милоша Теодосића јавност су узбуркала нова шушукања! Наиме, свуда се прича да је окончала свој брак и фатална лепотица Софија Раковић. Многима је запало за око како љубавне проблеме и исто време имају и Софија и Милош, некада најлепши пар на нашој јавној сцени.

Забава 20.03.2024 | 16:37
Теодосић се разводи, Софија се развела а некада су заједно уживали у љубави!

Дуго се шушкало да су сексепилна глумица и спортиста отпочели романсу, али су се они месецима скривали од објектива и светла рефлектора. Међутим, 27. јуна 2015. године Софија је решила да стане на пут свим гласинама и објавила је њихову заједничку слику на свом Инстаграм профилу уз опис "МИ".

Али брзо су уследиле невоље у рају, јер су папарацу почели да их прате у стопу, а кошаркаша је то посебно нервирали.

- Милошу је засметало то што се у јавности распреда о њиховом односу. Ако су крили везу годину дана, није морало ни сада да се сазна за њу. Због тога је решио да раскине са Софијом. Она је неутешна - рекао је за медије добро обавештен извор те 2015. године.

Иначе, Теодосића већ годинама прати глас да одмах раскида везу, чим крене много да се пише о његовом љубавном животу. Чини се да по сваку цену жели да сачува своју приватност.

Miloš Teodosić, Sofija RajovićФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ, БЕТА БРАНИСЛАВ БОЖИЋ

Софија тада није желела да даје изјаве за медије, али је на својим друштвеним мрежама имала занимљиву објаву, што су многи протупачили да била упућена Теодосићу.

"Наши принчеви на белом коњу су се претворили у успаване лепотице, пепељуге, снежане, ледене краљице... Честитам момци на успеху", поручила је Софија својевремно.

Иначе, глумица још увек држи заједничку фотку са Теодосићем на свом "Инстаграм" профилу, иако су и она и спортиста били у складним браковима, а њихова веза је прекинута пре доста година.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Софија Рајовиц (@софијарајовиц)

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар