ЈК за десет дана у Дубаију потрошила милион!

Јелена Карлеуша ужива други пут ове године у Дубаију, који јој је једна од омиљених дестинација за одмор, али и шопинг.

Забава 19.03.2024 | 20:20
ЈК за десет дана у Дубаију потрошила милион!

Поп звезда је цео први дан по доласку на ову дестинацију провела уживајући на плажи и сунчању на врелом песку Емирата, а за ту прилику је обукла минијатуран бикини, који је више откривао него покривао. Она је изабрала купаћи у розе и зеленој боји, а ионако узаврелу атмосферу довела је до усијања секси плесом уз хитове са својих албума "Алфа" и "Омега".

Након што је завршила са излежавањем на плажи, Јелена је с пријатељима отишла у један од најбољих ресторана у Дубаију, где су јој Арапи приредили краљевски дочек и мало изненађење. Они су на крају вечере Јелени донели парче њихове чувене торте на ком је стајала порука: "ЈК краљица".

Jelena KarleušaФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

За ову прилику певачица је одабрала дугу хаљину с бретелама занимљивог принта бренда "пучи" од 1.400 евра, коју је упарила са занимљивим минђушама у облику морске звезде и ташницом у облику бисера. Целу комбинацију на виши ниво је подигао накит "картије" и "ван клиф & арпелс" од 21.800 евра.

Иначе, Карлеуша већ неколико дана ужива с пријатељима и сарадницима на одмору у Дубаију, где обавезно одлази сваке године, и то више пута. Јелена је, као и прошлог пута, смештена у једном од најлуксузнијих хотела у Емиратима, у ком се осећа као код куће. У питању је хотел са пет звездица, а како се може наћи на њиховом сајту, за десет ноћења у овом ризорту у Дубаију певачица је морала да искешира најмање милион динара, јер само таксе и накнаде износе око 240.000 динара.

Хотел у свом склопу има приватну плажу, модерно сређене собе с најновијом технологијом, спа-центар, а посебно су на гласу ресторани, у којима се служи разноврсна храна свих светских кухиња.

Jelena KarleušaФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

Подсетимо, ЈК се недавно у емисији "Диван шоу" на Курир телевизији дотакла и прича да се нашла на мети богатих Арапа у Дубаију.

- Арапи могу да имају више жена, ја се не бих уклопила у ту њихову игранку. Морала бих да им променим читаву ту концепцију. Нису ни покушали, беже, трче брзо... Ја им кажем: "Шта вам је? Ја сам само дошла у шопинг! Ја имам своје парице! Хоће ли вама нешто тета да купи?" Људи вероватно мисле да добре рибе и јавне личности јуре тамо Арапе да им нешто купе. Ја сам увек некако сама себи била Арапин - закључила је тад Карлеуша.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар