Toni napustio dvorac, evo gde se nalazi nakon kraha braka?!

U saopštenju o detaljima svog razvoda Dragana Mirković je navela da već dugo sa Tonijem živi odvojene živote, a kako Kurir saznaje, oni već skoro godinu dana nisu ni pod istim krovom.

Zabava 26.03.2024 | 20:20
Toni napustio dvorac, evo gde se nalazi nakon kraha braka?!

Bijelić se, prema navodima bliskim porodici muzičke zvezde, još prošle godine odselio i vreme provodi u Hrvatskoj, tačnije u Opatiji gde je sebi uzeo nekretninu.

Dragana je sa decom ostala u Beču. Toni je često i na društvene mreže postavljao fotografije iz ovog grada na jadranskom primorju, ali tada niko nije mogao ni da posumnja u njegovo potpuno odsustvo iz kuće jer su to povezivali sa poslovnim putovanjima.

On i Dragana su se viđali samo u retkim prilikama kada su porodična slavlja u pitanju, kao što je bio slučaj sa 21. rođendanom njihove mezimice Manuele koji su na okupu proslavili u dvorcu, a poslednji put su zajedno se pojavili na koncertu u Areni kojim je Mirkovićeva proslavila četiri decenije karijere.

Dragana MirkovićFOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

(kurir.rs)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Razvod

26.03.2024 20:35

Postao pomodarstvo za bogataše.I to vec odavno.A " mi" sirotinja trpimo, cutimo, bojimo se svoje sjenke, nemamo kud zarobljeni u sopstvenoj koži.Treba poslati sve u lijepu p.m.i makar nešto od svog' života " napraviti", iako su to vec rane pedesete.

ODGOVORITE
Name

Za razvod

26.03.2024 22:07

A zašto trpiš? Kad sam shvatila da se ja sama borim za brak, pokupila sam dijete od godinu dana i otišla! Bez posla, novca, ničije podrške i evo, nakon 36 godina nisam se nikad pokajala! Mi svi imamo samo JEDAN život i NIKO nema pravo da nam ga uništava i zagorčava!