Suzana i Dragana ponovo zajedno ali u krevetu!

Suzana Mančić i Dragana Katić bile su jako uspešan tandem vodeći emisiju Grand šou. Crnka i plavuša izmaljivale su uzdahe kod muške publike, a posle toliko godina pauze one su opet stale ispred TV kamera, ali u krevetu u pidžamama.

Zabava 24.04.2024 | 18:49
Suzana i Dragana ponovo zajedno ali u krevetu!

"Ma opet smo zajedno. Radimo na nečemu novom, ali nećemo još otkrivati o čemu je reč. Toliko smo se smejale i uživale snimajući opet zajedno. Nas dve toliko dobro funkcionišemo i dopunjujemo se i posle dosta godina pauze. Opet će vas crnka i plavuša ostaviti bez daha”, kroz osmeh je rekla Suzana.

Suzana MančićFOTO: PRIVATNA ARHIVA

Podsećamo, Suzana i Dragana Katić bile su zaštitna lica „Grand showa“, od kojih je Popović očekivao da održavaju standard lepote koji su postavile.

– On je nas merio na početku i na kraju sezone da li smo se ugojile, to je bila tortura neviđena– kaže Mančićka koja je sa koleginicom koristila jedan trik kako ne bi ostala gladna.

– Pre emisije, da ne bi padale u nesvest odemo u restoran i naručimo kupus salatu i deset ćevapa, ali na dva tanjira da nam podele i onda ajde u emisiju. Ja ne mogu na prazan stomak baš ništa– ispričala je nedavno u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

(kurir.rs/grand)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

DDare

30.04.2024 07:44

Stajem na stranu Dragane Katic

ODGOVORITE