Nikola se oglasio sa hodočašća a potom zapevao: Skupili smo 2 miliona dinara!

Pevač Nikola Rokvić treći dan hodočašća prema grčkom manastiru iscelitelja i čudotvorca Svetog Nektarija Eginskog s ciljem da prikupi novac za pedrijatrijsku ongologiju.

Zabava 24.04.2024 | 16:59
Nikola se oglasio sa hodočašća a potom zapevao: Skupili smo 2 miliona dinara!

Pevač se oglasio trećeg dana puta i otkrio da je za samo dva dana sakupljeno dva miliona dinara.

Rokvić se nešto kasnije ponovo oglasio i otkrio detalje putovanja kada je sa uličnim sviračem zapevao uživo.

Nikola je objavio snimak a komentari su se samo nizali.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

"Srećno i blagosloveno", "Koliko poštovanje i divljenje imam prema ovom čoveku", "Kralj", "Predivan čovek", "Bravo maestro" i mnogi drugi.

Podsetimo, Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana osnovali su fondaciju koja ima za cilj da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija, a pevač je pešaka krenuo put Atine, do manastira Svetog Nektarija Eginskog, i na tom putu će prikupljati sredstva za dečju onkologiju.

Nikola RokvićFOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

"Naša želja je da zajedničkim snagama prikupimo neophodna sredstva za kupovinu aparata koji će pomoći u dijagnostikovanju kancera mozga kod dece, kao i renoviranju dela dečije onkologije. Za to nam je potrebno 200.000 evra, a ja ću sa ovog svetog mesta krenuti peške putem Atine, tačnije do ostrva Egine i manastira Svetog Nektarija Eginskog i tim putem od 1060 km prikupljaću neophodna sredstva. Zato pozivam sve kompanije, pojedince, ali i moje prijatelje da nam pruže podršku i da ostvarimo ovu veliku misiju", istakao je pevač u svom obraćanju.

(kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar