Додик у минут до 12 стопирао долазак Срба из РС на митинг у Београду

Предсједник Републике Српске Милорад Додик у посљедњем тренутку стопирао јејорганизовање Срба из Републике Српске и њихов превоз до Београда како бијучествовали на митингу против бриселског споразума, сазнаје "Блиц".

Република Српска 13.05.2013 | 11:26
Додик у минут до 12 стопирао долазак Срба из РС на митинг у Београду
Предсједник Републике Српске Милорад Додик у посљедњем тренутку стопирао јејорганизовање Срба из Републике Српске и њихов превоз до Београда како бијучествовали на митингу против бриселског споразума, сазнаје "Блиц".Умјесто преко 30 планираних аутобуса у Београд из Републике Српске стигао је само један са огромним транспарентом на коме је писало: “Увијек са вама - Бањалука”. Извор “Блица” каже да су прије митинга одржаног у петак политичари са сјевера Косова имали договор са појединцима из Додиковог окружења. Међутим, то је у посљедњем тренутку спријечено. - Додик се можда не слаже са бриселским споразумом, али не намјерава да учествује у било каквом рушењу владе у Србији - каже Блицов саговорник. Прве контакте са предсједником Српске остварио је Раденко Недељковић. Према сазнањима "Блица", Недељковић је био и организатор одласка политичара са сјевера у Бању Луку како би се издејствовала Додикова отворенија подршка. Изостао је и организовани долазак Срба јужно од Ибра који практично од 1999. живе у складу са законима Приштине и до сада нису могли да се похвале нарочитом подршком или помоћи сународника са сјевера. На митингу је било, према полицијским процјенама, око 3.000 грађана. Дио њих је дошао организовано аутобусима и у неколико путничких аутомобила са сјевера Косова, а број присутних увећан је члановима Двери, посланицима ДСС, радикалима.Додик у минут до 12 стопирао долазак Срба из РС на митинг у Београду Предсједник Републике Српске Милорад Додик у посљедњем тренутку стопирао јејорганизовање Срба из Републике Српске и њихов превоз до Београда како бијучествовали на митингу против бриселског споразума, сазнаје "Блиц". Умјесто преко 30 планираних аутобуса у Београд из Републике Српске стигао је само један са огромним транспарентом на коме је писало: “Увијек са вама - Бањалука”. Извор “Блица” каже да су прије митинга одржаног у петак политичари са сјевера Косова имали договор са појединцима из Додиковог окружења. Међутим, то је у посљедњем тренутку спријечено. - Додик се можда не слаже са бриселским споразумом, али не намјерава да учествује у било каквом рушењу владе у Србији - каже Блицов саговорник. Прве контакте са предсједником Српске остварио је Раденко Недељковић. Према сазнањима "Блица", Недељковић је био и организатор одласка политичара са сјевера у Бању Луку како би се издејствовала Додикова отворенија подршка. Изостао је и организовани долазак Срба јужно од Ибра који практично од 1999. живе у складу са законима Приштине и до сада нису могли да се похвале нарочитом подршком или помоћи сународника са сјевера. На митингу је било, према полицијским процјенама, око 3.000 грађана. Дио њих је дошао организовано аутобусима и у неколико путничких аутомобила са сјевера Косова, а број присутних увећан је члановима Двери, посланицима ДСС, радикалима.

Коментари / 132

Оставите коментар
Name

Игор

14.05.2013 09:53

Вјерујем да Београд нема избора него да прихвати оно сто му је понудјено. Руси су им сами рекли, Срби ви сте мали народ, има висе албанаца на планети него вас. Додик, какав је да је, вјерујем да је за последњих година накупио се поена и ораха и дзеповима тако да могу да га уцјењују и једни и други и треци, по потреби. Стање треба прихватити такво како је. И треба поцети са састављањем приоритета, мало да људи се поцне размисљати, користити глава... не овако сви лове у мутљном, ко сом у муљу, не види се ни гдје је реп ни гдје глава. Свака Власт од Бога је писе Библија... Према тиме требамо се мало окренути себи и погледати у угледало, не треба нама амери да нас воде, вец хрпа психијатара, јер ми сами себи добро не знамо одабрати. Кад несто не ваља људи се буне против тога, не сједе у куци и псују пред ТВ, неко издадју и казу своје мисљење, сакупљају потписе, тразе промјене. Ако им је добро онда похвале власт, цуте и сједе задовољни. Треба мозак да се користи. Криза је свагдје, не само у РС. То сто не постоји власт или несто слицно да се одупре продавању и дизању кредита, не знам... теско је реци било ста... народ и не зели да ради, оцекују се паре јер сви казу е види како је онај зарадио оцу и ја пуно пара з амало рада... онда се кредитима крпају рупе и на крају све колабира... операција успијела пацијент преминуо... Паметовати се мозе пуно, и упирати прстом, али конкретне потезе нико не зели да направи, сви су узивали за први мај... као да је то запосленост 100% па ен постоји други дан за славље... Није Додик крив зато сто је на власти, није он крив зато сто мозе да ради то сто ради, ни Вуциц ни било који од тих политицара... како сијес тако зањес... не пада јабука далеко од стабла ако је стабло јабуково... трн у оку свога брата видис а у своме ни дебло не видис... кинеска за крај: сваки народ заслузује власт коју има ко зна засто је то тако добро...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав БЛ

13.05.2013 21:42

Засто су заустављени аутобуси? Јасно је ко дан засто су заустављени, зато сто је Милораду Додику наредјено из Wасхингтона да тако уради,. Данима је Србима са Космета обецавао аутобусе, посјецивали су га, обецања им давао да он стоји иза њих И прц Милојка, позвао ВЕЛИКИ ТАТА И Миле одмах одустао. Велика је то пласљивац, само га не знате, јос увијек продаје маглу, али неце задуго!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анонимус

13.05.2013 20:43

Зар вам још није јасно ко је господин Милорад Додик. Јахач на транспортерима Унпрофора. Сиромашни шверцер цигарета. Вјешт трговац који је распродо Српску. Успјешан воћар. А најбоље му иде продаја магле. Шта још треба да уради да схватите да вас је опљачко, уништио, задужио и будућа покољења оставио без перспективе. Глупи сербски народе дозови се коначно памети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тесла

13.05.2013 17:23

БЛ Миле, постовани, Видим да си , као и вецина нас СРБА , постао медиофил и побркао и бабе и забе и ... какве веза има будзет са мојим коментаром , са прослосцу Вуцица и .... а сто се тице будзета, његови корисници су 80% припадници СДС и ПДП , који су први пунилил институције РС и одавно их попунили , а СНСД их само допунио...тако да не видим повезаност будзета,ИРБ-а и оданости према СНСД-у...поента мог коментара је ,опасност од крављег лудила изазваног интезивним и фокусираним кампањама одредјених медија, као сто је радио РТС током 90-их...ако мени не вјерујес или се не сјецас, питај комсије...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

13.05.2013 13:17

Стоп Додику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туњо

13.05.2013 12:12

Браво Маркане прољеву један образовани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Касаба А.С.

13.05.2013 11:46

Милорад је патриота за паре... Ко више плати, тог више воли. Сјетите се само колико је волио американце док су га плаћали. Није излазио из њихове амбасаде. Такви к'о он ће нас докрајчити, непријатељ нам не треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xx

13.05.2013 10:18

То миле ТУРЧИНЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

13.05.2013 10:41

Немогу да вјерујем,па шта се све од Додика може надати само да остане на власти, ако је истина да се боји странаца, што сваки дан баљезга против њих. Има ту и притисака из Србије јер да је Додик стао на страну Срба са Косова, питање како би се према њему односили Вучић, Николић и Дачић, а усто има огромну имовину у Србији која је стећена на сумњив начин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милорад

13.05.2013 10:15

Нема он ста друзе бити перфидан. Да би био перфидан морас бити интелигентан.. Он је обицна пи*ка..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

13.05.2013 08:43

Ето то је тај храбри и велики Србин Милорад Додик. Цим су га позвали странци и запријетили обуставио је све аутобусе. Давно сам рекао да је Додик америцки цовјек,само перфидно игра игру!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мањаца

13.05.2013 08:47

Давно смо ми то видјели. Када је Косово прогласило независност Миле је добио налог од американаца да умири Србе и да им не падне напамет да исто тразе. Присјетите се полиције у Бањалуци која је тада тукла студенте који су носили транспаренте КОСОВО ЈЕ СРБИЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

14.05.2013 09:53

Вјерујем да Београд нема избора него да прихвати оно сто му је понудјено. Руси су им сами рекли, Срби ви сте мали народ, има висе албанаца на планети него вас. Додик, какав је да је, вјерујем да је за последњих година накупио се поена и ораха и дзеповима тако да могу да га уцјењују и једни и други и треци, по потреби. Стање треба прихватити такво како је. И треба поцети са састављањем приоритета, мало да људи се поцне размисљати, користити глава... не овако сви лове у мутљном, ко сом у муљу, не види се ни гдје је реп ни гдје глава. Свака Власт од Бога је писе Библија... Према тиме требамо се мало окренути себи и погледати у угледало, не треба нама амери да нас воде, вец хрпа психијатара, јер ми сами себи добро не знамо одабрати. Кад несто не ваља људи се буне против тога, не сједе у куци и псују пред ТВ, неко издадју и казу своје мисљење, сакупљају потписе, тразе промјене. Ако им је добро онда похвале власт, цуте и сједе задовољни. Треба мозак да се користи. Криза је свагдје, не само у РС. То сто не постоји власт или несто слицно да се одупре продавању и дизању кредита, не знам... теско је реци било ста... народ и не зели да ради, оцекују се паре јер сви казу е види како је онај зарадио оцу и ја пуно пара з амало рада... онда се кредитима крпају рупе и на крају све колабира... операција успијела пацијент преминуо... Паметовати се мозе пуно, и упирати прстом, али конкретне потезе нико не зели да направи, сви су узивали за први мај... као да је то запосленост 100% па ен постоји други дан за славље... Није Додик крив зато сто је на власти, није он крив зато сто мозе да ради то сто ради, ни Вуциц ни било који од тих политицара... како сијес тако зањес... не пада јабука далеко од стабла ако је стабло јабуково... трн у оку свога брата видис а у своме ни дебло не видис... кинеска за крај: сваки народ заслузује власт коју има ко зна засто је то тако добро...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав БЛ

13.05.2013 21:42

Засто су заустављени аутобуси? Јасно је ко дан засто су заустављени, зато сто је Милораду Додику наредјено из Wасхингтона да тако уради,. Данима је Србима са Космета обецавао аутобусе, посјецивали су га, обецања им давао да он стоји иза њих И прц Милојка, позвао ВЕЛИКИ ТАТА И Миле одмах одустао. Велика је то пласљивац, само га не знате, јос увијек продаје маглу, али неце задуго!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анонимус

13.05.2013 20:43

Зар вам још није јасно ко је господин Милорад Додик. Јахач на транспортерима Унпрофора. Сиромашни шверцер цигарета. Вјешт трговац који је распродо Српску. Успјешан воћар. А најбоље му иде продаја магле. Шта још треба да уради да схватите да вас је опљачко, уништио, задужио и будућа покољења оставио без перспективе. Глупи сербски народе дозови се коначно памети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тесла

13.05.2013 17:23

БЛ Миле, постовани, Видим да си , као и вецина нас СРБА , постао медиофил и побркао и бабе и забе и ... какве веза има будзет са мојим коментаром , са прослосцу Вуцица и .... а сто се тице будзета, његови корисници су 80% припадници СДС и ПДП , који су први пунилил институције РС и одавно их попунили , а СНСД их само допунио...тако да не видим повезаност будзета,ИРБ-а и оданости према СНСД-у...поента мог коментара је ,опасност од крављег лудила изазваног интезивним и фокусираним кампањама одредјених медија, као сто је радио РТС током 90-их...ако мени не вјерујес или се не сјецас, питај комсије...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

13.05.2013 13:17

Стоп Додику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туњо

13.05.2013 12:12

Браво Маркане прољеву један образовани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Касаба А.С.

13.05.2013 11:46

Милорад је патриота за паре... Ко више плати, тог више воли. Сјетите се само колико је волио американце док су га плаћали. Није излазио из њихове амбасаде. Такви к'о он ће нас докрајчити, непријатељ нам не треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xx

13.05.2013 10:18

То миле ТУРЧИНЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

13.05.2013 10:41

Немогу да вјерујем,па шта се све од Додика може надати само да остане на власти, ако је истина да се боји странаца, што сваки дан баљезга против њих. Има ту и притисака из Србије јер да је Додик стао на страну Срба са Косова, питање како би се према њему односили Вучић, Николић и Дачић, а усто има огромну имовину у Србији која је стећена на сумњив начин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милорад

13.05.2013 10:15

Нема он ста друзе бити перфидан. Да би био перфидан морас бити интелигентан.. Он је обицна пи*ка..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

13.05.2013 08:43

Ето то је тај храбри и велики Србин Милорад Додик. Цим су га позвали странци и запријетили обуставио је све аутобусе. Давно сам рекао да је Додик америцки цовјек,само перфидно игра игру!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мањаца

13.05.2013 08:47

Давно смо ми то видјели. Када је Косово прогласило независност Миле је добио налог од американаца да умири Србе и да им не падне напамет да исто тразе. Присјетите се полиције у Бањалуци која је тада тукла студенте који су носили транспаренте КОСОВО ЈЕ СРБИЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

14.05.2013 09:53

Вјерујем да Београд нема избора него да прихвати оно сто му је понудјено. Руси су им сами рекли, Срби ви сте мали народ, има висе албанаца на планети него вас. Додик, какав је да је, вјерујем да је за последњих година накупио се поена и ораха и дзеповима тако да могу да га уцјењују и једни и други и треци, по потреби. Стање треба прихватити такво како је. И треба поцети са састављањем приоритета, мало да људи се поцне размисљати, користити глава... не овако сви лове у мутљном, ко сом у муљу, не види се ни гдје је реп ни гдје глава. Свака Власт од Бога је писе Библија... Према тиме требамо се мало окренути себи и погледати у угледало, не треба нама амери да нас воде, вец хрпа психијатара, јер ми сами себи добро не знамо одабрати. Кад несто не ваља људи се буне против тога, не сједе у куци и псују пред ТВ, неко издадју и казу своје мисљење, сакупљају потписе, тразе промјене. Ако им је добро онда похвале власт, цуте и сједе задовољни. Треба мозак да се користи. Криза је свагдје, не само у РС. То сто не постоји власт или несто слицно да се одупре продавању и дизању кредита, не знам... теско је реци било ста... народ и не зели да ради, оцекују се паре јер сви казу е види како је онај зарадио оцу и ја пуно пара з амало рада... онда се кредитима крпају рупе и на крају све колабира... операција успијела пацијент преминуо... Паметовати се мозе пуно, и упирати прстом, али конкретне потезе нико не зели да направи, сви су узивали за први мај... као да је то запосленост 100% па ен постоји други дан за славље... Није Додик крив зато сто је на власти, није он крив зато сто мозе да ради то сто ради, ни Вуциц ни било који од тих политицара... како сијес тако зањес... не пада јабука далеко од стабла ако је стабло јабуково... трн у оку свога брата видис а у своме ни дебло не видис... кинеска за крај: сваки народ заслузује власт коју има ко зна засто је то тако добро...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав БЛ

13.05.2013 21:42

Засто су заустављени аутобуси? Јасно је ко дан засто су заустављени, зато сто је Милораду Додику наредјено из Wасхингтона да тако уради,. Данима је Србима са Космета обецавао аутобусе, посјецивали су га, обецања им давао да он стоји иза њих И прц Милојка, позвао ВЕЛИКИ ТАТА И Миле одмах одустао. Велика је то пласљивац, само га не знате, јос увијек продаје маглу, али неце задуго!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анонимус

13.05.2013 20:43

Зар вам још није јасно ко је господин Милорад Додик. Јахач на транспортерима Унпрофора. Сиромашни шверцер цигарета. Вјешт трговац који је распродо Српску. Успјешан воћар. А најбоље му иде продаја магле. Шта још треба да уради да схватите да вас је опљачко, уништио, задужио и будућа покољења оставио без перспективе. Глупи сербски народе дозови се коначно памети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тесла

13.05.2013 17:23

БЛ Миле, постовани, Видим да си , као и вецина нас СРБА , постао медиофил и побркао и бабе и забе и ... какве веза има будзет са мојим коментаром , са прослосцу Вуцица и .... а сто се тице будзета, његови корисници су 80% припадници СДС и ПДП , који су први пунилил институције РС и одавно их попунили , а СНСД их само допунио...тако да не видим повезаност будзета,ИРБ-а и оданости према СНСД-у...поента мог коментара је ,опасност од крављег лудила изазваног интезивним и фокусираним кампањама одредјених медија, као сто је радио РТС током 90-их...ако мени не вјерујес или се не сјецас, питај комсије...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

13.05.2013 13:17

Стоп Додику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туњо

13.05.2013 12:12

Браво Маркане прољеву један образовани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Касаба А.С.

13.05.2013 11:46

Милорад је патриота за паре... Ко више плати, тог више воли. Сјетите се само колико је волио американце док су га плаћали. Није излазио из њихове амбасаде. Такви к'о он ће нас докрајчити, непријатељ нам не треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xx

13.05.2013 10:18

То миле ТУРЧИНЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

13.05.2013 10:41

Немогу да вјерујем,па шта се све од Додика може надати само да остане на власти, ако је истина да се боји странаца, што сваки дан баљезга против њих. Има ту и притисака из Србије јер да је Додик стао на страну Срба са Косова, питање како би се према њему односили Вучић, Николић и Дачић, а усто има огромну имовину у Србији која је стећена на сумњив начин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милорад

13.05.2013 10:15

Нема он ста друзе бити перфидан. Да би био перфидан морас бити интелигентан.. Он је обицна пи*ка..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

13.05.2013 08:43

Ето то је тај храбри и велики Србин Милорад Додик. Цим су га позвали странци и запријетили обуставио је све аутобусе. Давно сам рекао да је Додик америцки цовјек,само перфидно игра игру!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мањаца

13.05.2013 08:47

Давно смо ми то видјели. Када је Косово прогласило независност Миле је добио налог од американаца да умири Србе и да им не падне напамет да исто тразе. Присјетите се полиције у Бањалуци која је тада тукла студенте који су носили транспаренте КОСОВО ЈЕ СРБИЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

14.05.2013 09:53

Вјерујем да Београд нема избора него да прихвати оно сто му је понудјено. Руси су им сами рекли, Срби ви сте мали народ, има висе албанаца на планети него вас. Додик, какав је да је, вјерујем да је за последњих година накупио се поена и ораха и дзеповима тако да могу да га уцјењују и једни и други и треци, по потреби. Стање треба прихватити такво како је. И треба поцети са састављањем приоритета, мало да људи се поцне размисљати, користити глава... не овако сви лове у мутљном, ко сом у муљу, не види се ни гдје је реп ни гдје глава. Свака Власт од Бога је писе Библија... Према тиме требамо се мало окренути себи и погледати у угледало, не треба нама амери да нас воде, вец хрпа психијатара, јер ми сами себи добро не знамо одабрати. Кад несто не ваља људи се буне против тога, не сједе у куци и псују пред ТВ, неко издадју и казу своје мисљење, сакупљају потписе, тразе промјене. Ако им је добро онда похвале власт, цуте и сједе задовољни. Треба мозак да се користи. Криза је свагдје, не само у РС. То сто не постоји власт или несто слицно да се одупре продавању и дизању кредита, не знам... теско је реци било ста... народ и не зели да ради, оцекују се паре јер сви казу е види како је онај зарадио оцу и ја пуно пара з амало рада... онда се кредитима крпају рупе и на крају све колабира... операција успијела пацијент преминуо... Паметовати се мозе пуно, и упирати прстом, али конкретне потезе нико не зели да направи, сви су узивали за први мај... као да је то запосленост 100% па ен постоји други дан за славље... Није Додик крив зато сто је на власти, није он крив зато сто мозе да ради то сто ради, ни Вуциц ни било који од тих политицара... како сијес тако зањес... не пада јабука далеко од стабла ако је стабло јабуково... трн у оку свога брата видис а у своме ни дебло не видис... кинеска за крај: сваки народ заслузује власт коју има ко зна засто је то тако добро...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав БЛ

13.05.2013 21:42

Засто су заустављени аутобуси? Јасно је ко дан засто су заустављени, зато сто је Милораду Додику наредјено из Wасхингтона да тако уради,. Данима је Србима са Космета обецавао аутобусе, посјецивали су га, обецања им давао да он стоји иза њих И прц Милојка, позвао ВЕЛИКИ ТАТА И Миле одмах одустао. Велика је то пласљивац, само га не знате, јос увијек продаје маглу, али неце задуго!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анонимус

13.05.2013 20:43

Зар вам још није јасно ко је господин Милорад Додик. Јахач на транспортерима Унпрофора. Сиромашни шверцер цигарета. Вјешт трговац који је распродо Српску. Успјешан воћар. А најбоље му иде продаја магле. Шта још треба да уради да схватите да вас је опљачко, уништио, задужио и будућа покољења оставио без перспективе. Глупи сербски народе дозови се коначно памети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тесла

13.05.2013 17:23

БЛ Миле, постовани, Видим да си , као и вецина нас СРБА , постао медиофил и побркао и бабе и забе и ... какве веза има будзет са мојим коментаром , са прослосцу Вуцица и .... а сто се тице будзета, његови корисници су 80% припадници СДС и ПДП , који су први пунилил институције РС и одавно их попунили , а СНСД их само допунио...тако да не видим повезаност будзета,ИРБ-а и оданости према СНСД-у...поента мог коментара је ,опасност од крављег лудила изазваног интезивним и фокусираним кампањама одредјених медија, као сто је радио РТС током 90-их...ако мени не вјерујес или се не сјецас, питај комсије...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

13.05.2013 13:17

Стоп Додику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туњо

13.05.2013 12:12

Браво Маркане прољеву један образовани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Касаба А.С.

13.05.2013 11:46

Милорад је патриота за паре... Ко више плати, тог више воли. Сјетите се само колико је волио американце док су га плаћали. Није излазио из њихове амбасаде. Такви к'о он ће нас докрајчити, непријатељ нам не треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xx

13.05.2013 10:18

То миле ТУРЧИНЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

13.05.2013 10:41

Немогу да вјерујем,па шта се све од Додика може надати само да остане на власти, ако је истина да се боји странаца, што сваки дан баљезга против њих. Има ту и притисака из Србије јер да је Додик стао на страну Срба са Косова, питање како би се према њему односили Вучић, Николић и Дачић, а усто има огромну имовину у Србији која је стећена на сумњив начин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милорад

13.05.2013 10:15

Нема он ста друзе бити перфидан. Да би био перфидан морас бити интелигентан.. Он је обицна пи*ка..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

13.05.2013 08:43

Ето то је тај храбри и велики Србин Милорад Додик. Цим су га позвали странци и запријетили обуставио је све аутобусе. Давно сам рекао да је Додик америцки цовјек,само перфидно игра игру!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мањаца

13.05.2013 08:47

Давно смо ми то видјели. Када је Косово прогласило независност Миле је добио налог од американаца да умири Србе и да им не падне напамет да исто тразе. Присјетите се полиције у Бањалуци која је тада тукла студенте који су носили транспаренте КОСОВО ЈЕ СРБИЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

14.05.2013 09:53

Вјерујем да Београд нема избора него да прихвати оно сто му је понудјено. Руси су им сами рекли, Срби ви сте мали народ, има висе албанаца на планети него вас. Додик, какав је да је, вјерујем да је за последњих година накупио се поена и ораха и дзеповима тако да могу да га уцјењују и једни и други и треци, по потреби. Стање треба прихватити такво како је. И треба поцети са састављањем приоритета, мало да људи се поцне размисљати, користити глава... не овако сви лове у мутљном, ко сом у муљу, не види се ни гдје је реп ни гдје глава. Свака Власт од Бога је писе Библија... Према тиме требамо се мало окренути себи и погледати у угледало, не треба нама амери да нас воде, вец хрпа психијатара, јер ми сами себи добро не знамо одабрати. Кад несто не ваља људи се буне против тога, не сједе у куци и псују пред ТВ, неко издадју и казу своје мисљење, сакупљају потписе, тразе промјене. Ако им је добро онда похвале власт, цуте и сједе задовољни. Треба мозак да се користи. Криза је свагдје, не само у РС. То сто не постоји власт или несто слицно да се одупре продавању и дизању кредита, не знам... теско је реци било ста... народ и не зели да ради, оцекују се паре јер сви казу е види како је онај зарадио оцу и ја пуно пара з амало рада... онда се кредитима крпају рупе и на крају све колабира... операција успијела пацијент преминуо... Паметовати се мозе пуно, и упирати прстом, али конкретне потезе нико не зели да направи, сви су узивали за први мај... као да је то запосленост 100% па ен постоји други дан за славље... Није Додик крив зато сто је на власти, није он крив зато сто мозе да ради то сто ради, ни Вуциц ни било који од тих политицара... како сијес тако зањес... не пада јабука далеко од стабла ако је стабло јабуково... трн у оку свога брата видис а у своме ни дебло не видис... кинеска за крај: сваки народ заслузује власт коју има ко зна засто је то тако добро...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав БЛ

13.05.2013 21:42

Засто су заустављени аутобуси? Јасно је ко дан засто су заустављени, зато сто је Милораду Додику наредјено из Wасхингтона да тако уради,. Данима је Србима са Космета обецавао аутобусе, посјецивали су га, обецања им давао да он стоји иза њих И прц Милојка, позвао ВЕЛИКИ ТАТА И Миле одмах одустао. Велика је то пласљивац, само га не знате, јос увијек продаје маглу, али неце задуго!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анонимус

13.05.2013 20:43

Зар вам још није јасно ко је господин Милорад Додик. Јахач на транспортерима Унпрофора. Сиромашни шверцер цигарета. Вјешт трговац који је распродо Српску. Успјешан воћар. А најбоље му иде продаја магле. Шта још треба да уради да схватите да вас је опљачко, уништио, задужио и будућа покољења оставио без перспективе. Глупи сербски народе дозови се коначно памети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тесла

13.05.2013 17:23

БЛ Миле, постовани, Видим да си , као и вецина нас СРБА , постао медиофил и побркао и бабе и забе и ... какве веза има будзет са мојим коментаром , са прослосцу Вуцица и .... а сто се тице будзета, његови корисници су 80% припадници СДС и ПДП , који су први пунилил институције РС и одавно их попунили , а СНСД их само допунио...тако да не видим повезаност будзета,ИРБ-а и оданости према СНСД-у...поента мог коментара је ,опасност од крављег лудила изазваног интезивним и фокусираним кампањама одредјених медија, као сто је радио РТС током 90-их...ако мени не вјерујес или се не сјецас, питај комсије...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

13.05.2013 13:17

Стоп Додику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туњо

13.05.2013 12:12

Браво Маркане прољеву један образовани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Касаба А.С.

13.05.2013 11:46

Милорад је патриота за паре... Ко више плати, тог више воли. Сјетите се само колико је волио американце док су га плаћали. Није излазио из њихове амбасаде. Такви к'о он ће нас докрајчити, непријатељ нам не треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xx

13.05.2013 10:18

То миле ТУРЧИНЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

13.05.2013 10:41

Немогу да вјерујем,па шта се све од Додика може надати само да остане на власти, ако је истина да се боји странаца, што сваки дан баљезга против њих. Има ту и притисака из Србије јер да је Додик стао на страну Срба са Косова, питање како би се према њему односили Вучић, Николић и Дачић, а усто има огромну имовину у Србији која је стећена на сумњив начин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милорад

13.05.2013 10:15

Нема он ста друзе бити перфидан. Да би био перфидан морас бити интелигентан.. Он је обицна пи*ка..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

13.05.2013 08:43

Ето то је тај храбри и велики Србин Милорад Додик. Цим су га позвали странци и запријетили обуставио је све аутобусе. Давно сам рекао да је Додик америцки цовјек,само перфидно игра игру!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мањаца

13.05.2013 08:47

Давно смо ми то видјели. Када је Косово прогласило независност Миле је добио налог од американаца да умири Србе и да им не падне напамет да исто тразе. Присјетите се полиције у Бањалуци која је тада тукла студенте који су носили транспаренте КОСОВО ЈЕ СРБИЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

14.05.2013 09:53

Вјерујем да Београд нема избора него да прихвати оно сто му је понудјено. Руси су им сами рекли, Срби ви сте мали народ, има висе албанаца на планети него вас. Додик, какав је да је, вјерујем да је за последњих година накупио се поена и ораха и дзеповима тако да могу да га уцјењују и једни и други и треци, по потреби. Стање треба прихватити такво како је. И треба поцети са састављањем приоритета, мало да људи се поцне размисљати, користити глава... не овако сви лове у мутљном, ко сом у муљу, не види се ни гдје је реп ни гдје глава. Свака Власт од Бога је писе Библија... Према тиме требамо се мало окренути себи и погледати у угледало, не треба нама амери да нас воде, вец хрпа психијатара, јер ми сами себи добро не знамо одабрати. Кад несто не ваља људи се буне против тога, не сједе у куци и псују пред ТВ, неко издадју и казу своје мисљење, сакупљају потписе, тразе промјене. Ако им је добро онда похвале власт, цуте и сједе задовољни. Треба мозак да се користи. Криза је свагдје, не само у РС. То сто не постоји власт или несто слицно да се одупре продавању и дизању кредита, не знам... теско је реци било ста... народ и не зели да ради, оцекују се паре јер сви казу е види како је онај зарадио оцу и ја пуно пара з амало рада... онда се кредитима крпају рупе и на крају све колабира... операција успијела пацијент преминуо... Паметовати се мозе пуно, и упирати прстом, али конкретне потезе нико не зели да направи, сви су узивали за први мај... као да је то запосленост 100% па ен постоји други дан за славље... Није Додик крив зато сто је на власти, није он крив зато сто мозе да ради то сто ради, ни Вуциц ни било који од тих политицара... како сијес тако зањес... не пада јабука далеко од стабла ако је стабло јабуково... трн у оку свога брата видис а у своме ни дебло не видис... кинеска за крај: сваки народ заслузује власт коју има ко зна засто је то тако добро...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав БЛ

13.05.2013 21:42

Засто су заустављени аутобуси? Јасно је ко дан засто су заустављени, зато сто је Милораду Додику наредјено из Wасхингтона да тако уради,. Данима је Србима са Космета обецавао аутобусе, посјецивали су га, обецања им давао да он стоји иза њих И прц Милојка, позвао ВЕЛИКИ ТАТА И Миле одмах одустао. Велика је то пласљивац, само га не знате, јос увијек продаје маглу, али неце задуго!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анонимус

13.05.2013 20:43

Зар вам још није јасно ко је господин Милорад Додик. Јахач на транспортерима Унпрофора. Сиромашни шверцер цигарета. Вјешт трговац који је распродо Српску. Успјешан воћар. А најбоље му иде продаја магле. Шта још треба да уради да схватите да вас је опљачко, уништио, задужио и будућа покољења оставио без перспективе. Глупи сербски народе дозови се коначно памети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тесла

13.05.2013 17:23

БЛ Миле, постовани, Видим да си , као и вецина нас СРБА , постао медиофил и побркао и бабе и забе и ... какве веза има будзет са мојим коментаром , са прослосцу Вуцица и .... а сто се тице будзета, његови корисници су 80% припадници СДС и ПДП , који су први пунилил институције РС и одавно их попунили , а СНСД их само допунио...тако да не видим повезаност будзета,ИРБ-а и оданости према СНСД-у...поента мог коментара је ,опасност од крављег лудила изазваног интезивним и фокусираним кампањама одредјених медија, као сто је радио РТС током 90-их...ако мени не вјерујес или се не сјецас, питај комсије...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

13.05.2013 13:17

Стоп Додику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туњо

13.05.2013 12:12

Браво Маркане прољеву један образовани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Касаба А.С.

13.05.2013 11:46

Милорад је патриота за паре... Ко више плати, тог више воли. Сјетите се само колико је волио американце док су га плаћали. Није излазио из њихове амбасаде. Такви к'о он ће нас докрајчити, непријатељ нам не треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xx

13.05.2013 10:18

То миле ТУРЧИНЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

13.05.2013 10:41

Немогу да вјерујем,па шта се све од Додика може надати само да остане на власти, ако је истина да се боји странаца, што сваки дан баљезга против њих. Има ту и притисака из Србије јер да је Додик стао на страну Срба са Косова, питање како би се према њему односили Вучић, Николић и Дачић, а усто има огромну имовину у Србији која је стећена на сумњив начин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милорад

13.05.2013 10:15

Нема он ста друзе бити перфидан. Да би био перфидан морас бити интелигентан.. Он је обицна пи*ка..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

13.05.2013 08:43

Ето то је тај храбри и велики Србин Милорад Додик. Цим су га позвали странци и запријетили обуставио је све аутобусе. Давно сам рекао да је Додик америцки цовјек,само перфидно игра игру!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мањаца

13.05.2013 08:47

Давно смо ми то видјели. Када је Косово прогласило независност Миле је добио налог од американаца да умири Србе и да им не падне напамет да исто тразе. Присјетите се полиције у Бањалуци која је тада тукла студенте који су носили транспаренте КОСОВО ЈЕ СРБИЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

14.05.2013 09:53

Вјерујем да Београд нема избора него да прихвати оно сто му је понудјено. Руси су им сами рекли, Срби ви сте мали народ, има висе албанаца на планети него вас. Додик, какав је да је, вјерујем да је за последњих година накупио се поена и ораха и дзеповима тако да могу да га уцјењују и једни и други и треци, по потреби. Стање треба прихватити такво како је. И треба поцети са састављањем приоритета, мало да људи се поцне размисљати, користити глава... не овако сви лове у мутљном, ко сом у муљу, не види се ни гдје је реп ни гдје глава. Свака Власт од Бога је писе Библија... Према тиме требамо се мало окренути себи и погледати у угледало, не треба нама амери да нас воде, вец хрпа психијатара, јер ми сами себи добро не знамо одабрати. Кад несто не ваља људи се буне против тога, не сједе у куци и псују пред ТВ, неко издадју и казу своје мисљење, сакупљају потписе, тразе промјене. Ако им је добро онда похвале власт, цуте и сједе задовољни. Треба мозак да се користи. Криза је свагдје, не само у РС. То сто не постоји власт или несто слицно да се одупре продавању и дизању кредита, не знам... теско је реци било ста... народ и не зели да ради, оцекују се паре јер сви казу е види како је онај зарадио оцу и ја пуно пара з амало рада... онда се кредитима крпају рупе и на крају све колабира... операција успијела пацијент преминуо... Паметовати се мозе пуно, и упирати прстом, али конкретне потезе нико не зели да направи, сви су узивали за први мај... као да је то запосленост 100% па ен постоји други дан за славље... Није Додик крив зато сто је на власти, није он крив зато сто мозе да ради то сто ради, ни Вуциц ни било који од тих политицара... како сијес тако зањес... не пада јабука далеко од стабла ако је стабло јабуково... трн у оку свога брата видис а у своме ни дебло не видис... кинеска за крај: сваки народ заслузује власт коју има ко зна засто је то тако добро...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав БЛ

13.05.2013 21:42

Засто су заустављени аутобуси? Јасно је ко дан засто су заустављени, зато сто је Милораду Додику наредјено из Wасхингтона да тако уради,. Данима је Србима са Космета обецавао аутобусе, посјецивали су га, обецања им давао да он стоји иза њих И прц Милојка, позвао ВЕЛИКИ ТАТА И Миле одмах одустао. Велика је то пласљивац, само га не знате, јос увијек продаје маглу, али неце задуго!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анонимус

13.05.2013 20:43

Зар вам још није јасно ко је господин Милорад Додик. Јахач на транспортерима Унпрофора. Сиромашни шверцер цигарета. Вјешт трговац који је распродо Српску. Успјешан воћар. А најбоље му иде продаја магле. Шта још треба да уради да схватите да вас је опљачко, уништио, задужио и будућа покољења оставио без перспективе. Глупи сербски народе дозови се коначно памети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тесла

13.05.2013 17:23

БЛ Миле, постовани, Видим да си , као и вецина нас СРБА , постао медиофил и побркао и бабе и забе и ... какве веза има будзет са мојим коментаром , са прослосцу Вуцица и .... а сто се тице будзета, његови корисници су 80% припадници СДС и ПДП , који су први пунилил институције РС и одавно их попунили , а СНСД их само допунио...тако да не видим повезаност будзета,ИРБ-а и оданости према СНСД-у...поента мог коментара је ,опасност од крављег лудила изазваног интезивним и фокусираним кампањама одредјених медија, као сто је радио РТС током 90-их...ако мени не вјерујес или се не сјецас, питај комсије...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

13.05.2013 13:17

Стоп Додику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туњо

13.05.2013 12:12

Браво Маркане прољеву један образовани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Касаба А.С.

13.05.2013 11:46

Милорад је патриота за паре... Ко више плати, тог више воли. Сјетите се само колико је волио американце док су га плаћали. Није излазио из њихове амбасаде. Такви к'о он ће нас докрајчити, непријатељ нам не треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xx

13.05.2013 10:18

То миле ТУРЧИНЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

13.05.2013 10:41

Немогу да вјерујем,па шта се све од Додика може надати само да остане на власти, ако је истина да се боји странаца, што сваки дан баљезга против њих. Има ту и притисака из Србије јер да је Додик стао на страну Срба са Косова, питање како би се према њему односили Вучић, Николић и Дачић, а усто има огромну имовину у Србији која је стећена на сумњив начин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милорад

13.05.2013 10:15

Нема он ста друзе бити перфидан. Да би био перфидан морас бити интелигентан.. Он је обицна пи*ка..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

13.05.2013 08:43

Ето то је тај храбри и велики Србин Милорад Додик. Цим су га позвали странци и запријетили обуставио је све аутобусе. Давно сам рекао да је Додик америцки цовјек,само перфидно игра игру!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мањаца

13.05.2013 08:47

Давно смо ми то видјели. Када је Косово прогласило независност Миле је добио налог од американаца да умири Србе и да им не падне напамет да исто тразе. Присјетите се полиције у Бањалуци која је тада тукла студенте који су носили транспаренте КОСОВО ЈЕ СРБИЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

14.05.2013 09:53

Вјерујем да Београд нема избора него да прихвати оно сто му је понудјено. Руси су им сами рекли, Срби ви сте мали народ, има висе албанаца на планети него вас. Додик, какав је да је, вјерујем да је за последњих година накупио се поена и ораха и дзеповима тако да могу да га уцјењују и једни и други и треци, по потреби. Стање треба прихватити такво како је. И треба поцети са састављањем приоритета, мало да људи се поцне размисљати, користити глава... не овако сви лове у мутљном, ко сом у муљу, не види се ни гдје је реп ни гдје глава. Свака Власт од Бога је писе Библија... Према тиме требамо се мало окренути себи и погледати у угледало, не треба нама амери да нас воде, вец хрпа психијатара, јер ми сами себи добро не знамо одабрати. Кад несто не ваља људи се буне против тога, не сједе у куци и псују пред ТВ, неко издадју и казу своје мисљење, сакупљају потписе, тразе промјене. Ако им је добро онда похвале власт, цуте и сједе задовољни. Треба мозак да се користи. Криза је свагдје, не само у РС. То сто не постоји власт или несто слицно да се одупре продавању и дизању кредита, не знам... теско је реци било ста... народ и не зели да ради, оцекују се паре јер сви казу е види како је онај зарадио оцу и ја пуно пара з амало рада... онда се кредитима крпају рупе и на крају све колабира... операција успијела пацијент преминуо... Паметовати се мозе пуно, и упирати прстом, али конкретне потезе нико не зели да направи, сви су узивали за први мај... као да је то запосленост 100% па ен постоји други дан за славље... Није Додик крив зато сто је на власти, није он крив зато сто мозе да ради то сто ради, ни Вуциц ни било који од тих политицара... како сијес тако зањес... не пада јабука далеко од стабла ако је стабло јабуково... трн у оку свога брата видис а у своме ни дебло не видис... кинеска за крај: сваки народ заслузује власт коју има ко зна засто је то тако добро...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав БЛ

13.05.2013 21:42

Засто су заустављени аутобуси? Јасно је ко дан засто су заустављени, зато сто је Милораду Додику наредјено из Wасхингтона да тако уради,. Данима је Србима са Космета обецавао аутобусе, посјецивали су га, обецања им давао да он стоји иза њих И прц Милојка, позвао ВЕЛИКИ ТАТА И Миле одмах одустао. Велика је то пласљивац, само га не знате, јос увијек продаје маглу, али неце задуго!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анонимус

13.05.2013 20:43

Зар вам још није јасно ко је господин Милорад Додик. Јахач на транспортерима Унпрофора. Сиромашни шверцер цигарета. Вјешт трговац који је распродо Српску. Успјешан воћар. А најбоље му иде продаја магле. Шта још треба да уради да схватите да вас је опљачко, уништио, задужио и будућа покољења оставио без перспективе. Глупи сербски народе дозови се коначно памети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тесла

13.05.2013 17:23

БЛ Миле, постовани, Видим да си , као и вецина нас СРБА , постао медиофил и побркао и бабе и забе и ... какве веза има будзет са мојим коментаром , са прослосцу Вуцица и .... а сто се тице будзета, његови корисници су 80% припадници СДС и ПДП , који су први пунилил институције РС и одавно их попунили , а СНСД их само допунио...тако да не видим повезаност будзета,ИРБ-а и оданости према СНСД-у...поента мог коментара је ,опасност од крављег лудила изазваног интезивним и фокусираним кампањама одредјених медија, као сто је радио РТС током 90-их...ако мени не вјерујес или се не сјецас, питај комсије...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

13.05.2013 13:17

Стоп Додику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туњо

13.05.2013 12:12

Браво Маркане прољеву један образовани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Касаба А.С.

13.05.2013 11:46

Милорад је патриота за паре... Ко више плати, тог више воли. Сјетите се само колико је волио американце док су га плаћали. Није излазио из њихове амбасаде. Такви к'о он ће нас докрајчити, непријатељ нам не треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xx

13.05.2013 10:18

То миле ТУРЧИНЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

13.05.2013 10:41

Немогу да вјерујем,па шта се све од Додика може надати само да остане на власти, ако је истина да се боји странаца, што сваки дан баљезга против њих. Има ту и притисака из Србије јер да је Додик стао на страну Срба са Косова, питање како би се према њему односили Вучић, Николић и Дачић, а усто има огромну имовину у Србији која је стећена на сумњив начин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милорад

13.05.2013 10:15

Нема он ста друзе бити перфидан. Да би био перфидан морас бити интелигентан.. Он је обицна пи*ка..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

13.05.2013 08:43

Ето то је тај храбри и велики Србин Милорад Додик. Цим су га позвали странци и запријетили обуставио је све аутобусе. Давно сам рекао да је Додик америцки цовјек,само перфидно игра игру!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мањаца

13.05.2013 08:47

Давно смо ми то видјели. Када је Косово прогласило независност Миле је добио налог од американаца да умири Србе и да им не падне напамет да исто тразе. Присјетите се полиције у Бањалуци која је тада тукла студенте који су носили транспаренте КОСОВО ЈЕ СРБИЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

14.05.2013 09:53

Вјерујем да Београд нема избора него да прихвати оно сто му је понудјено. Руси су им сами рекли, Срби ви сте мали народ, има висе албанаца на планети него вас. Додик, какав је да је, вјерујем да је за последњих година накупио се поена и ораха и дзеповима тако да могу да га уцјењују и једни и други и треци, по потреби. Стање треба прихватити такво како је. И треба поцети са састављањем приоритета, мало да људи се поцне размисљати, користити глава... не овако сви лове у мутљном, ко сом у муљу, не види се ни гдје је реп ни гдје глава. Свака Власт од Бога је писе Библија... Према тиме требамо се мало окренути себи и погледати у угледало, не треба нама амери да нас воде, вец хрпа психијатара, јер ми сами себи добро не знамо одабрати. Кад несто не ваља људи се буне против тога, не сједе у куци и псују пред ТВ, неко издадју и казу своје мисљење, сакупљају потписе, тразе промјене. Ако им је добро онда похвале власт, цуте и сједе задовољни. Треба мозак да се користи. Криза је свагдје, не само у РС. То сто не постоји власт или несто слицно да се одупре продавању и дизању кредита, не знам... теско је реци било ста... народ и не зели да ради, оцекују се паре јер сви казу е види како је онај зарадио оцу и ја пуно пара з амало рада... онда се кредитима крпају рупе и на крају све колабира... операција успијела пацијент преминуо... Паметовати се мозе пуно, и упирати прстом, али конкретне потезе нико не зели да направи, сви су узивали за први мај... као да је то запосленост 100% па ен постоји други дан за славље... Није Додик крив зато сто је на власти, није он крив зато сто мозе да ради то сто ради, ни Вуциц ни било који од тих политицара... како сијес тако зањес... не пада јабука далеко од стабла ако је стабло јабуково... трн у оку свога брата видис а у своме ни дебло не видис... кинеска за крај: сваки народ заслузује власт коју има ко зна засто је то тако добро...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав БЛ

13.05.2013 21:42

Засто су заустављени аутобуси? Јасно је ко дан засто су заустављени, зато сто је Милораду Додику наредјено из Wасхингтона да тако уради,. Данима је Србима са Космета обецавао аутобусе, посјецивали су га, обецања им давао да он стоји иза њих И прц Милојка, позвао ВЕЛИКИ ТАТА И Миле одмах одустао. Велика је то пласљивац, само га не знате, јос увијек продаје маглу, али неце задуго!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анонимус

13.05.2013 20:43

Зар вам још није јасно ко је господин Милорад Додик. Јахач на транспортерима Унпрофора. Сиромашни шверцер цигарета. Вјешт трговац који је распродо Српску. Успјешан воћар. А најбоље му иде продаја магле. Шта још треба да уради да схватите да вас је опљачко, уништио, задужио и будућа покољења оставио без перспективе. Глупи сербски народе дозови се коначно памети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тесла

13.05.2013 17:23

БЛ Миле, постовани, Видим да си , као и вецина нас СРБА , постао медиофил и побркао и бабе и забе и ... какве веза има будзет са мојим коментаром , са прослосцу Вуцица и .... а сто се тице будзета, његови корисници су 80% припадници СДС и ПДП , који су први пунилил институције РС и одавно их попунили , а СНСД их само допунио...тако да не видим повезаност будзета,ИРБ-а и оданости према СНСД-у...поента мог коментара је ,опасност од крављег лудила изазваног интезивним и фокусираним кампањама одредјених медија, као сто је радио РТС током 90-их...ако мени не вјерујес или се не сјецас, питај комсије...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

13.05.2013 13:17

Стоп Додику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туњо

13.05.2013 12:12

Браво Маркане прољеву један образовани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Касаба А.С.

13.05.2013 11:46

Милорад је патриота за паре... Ко више плати, тог више воли. Сјетите се само колико је волио американце док су га плаћали. Није излазио из њихове амбасаде. Такви к'о он ће нас докрајчити, непријатељ нам не треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xx

13.05.2013 10:18

То миле ТУРЧИНЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

13.05.2013 10:41

Немогу да вјерујем,па шта се све од Додика може надати само да остане на власти, ако је истина да се боји странаца, што сваки дан баљезга против њих. Има ту и притисака из Србије јер да је Додик стао на страну Срба са Косова, питање како би се према њему односили Вучић, Николић и Дачић, а усто има огромну имовину у Србији која је стећена на сумњив начин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милорад

13.05.2013 10:15

Нема он ста друзе бити перфидан. Да би био перфидан морас бити интелигентан.. Он је обицна пи*ка..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

13.05.2013 08:43

Ето то је тај храбри и велики Србин Милорад Додик. Цим су га позвали странци и запријетили обуставио је све аутобусе. Давно сам рекао да је Додик америцки цовјек,само перфидно игра игру!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мањаца

13.05.2013 08:47

Давно смо ми то видјели. Када је Косово прогласило независност Миле је добио налог од американаца да умири Србе и да им не падне напамет да исто тразе. Присјетите се полиције у Бањалуци која је тада тукла студенте који су носили транспаренте КОСОВО ЈЕ СРБИЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

14.05.2013 09:53

Вјерујем да Београд нема избора него да прихвати оно сто му је понудјено. Руси су им сами рекли, Срби ви сте мали народ, има висе албанаца на планети него вас. Додик, какав је да је, вјерујем да је за последњих година накупио се поена и ораха и дзеповима тако да могу да га уцјењују и једни и други и треци, по потреби. Стање треба прихватити такво како је. И треба поцети са састављањем приоритета, мало да људи се поцне размисљати, користити глава... не овако сви лове у мутљном, ко сом у муљу, не види се ни гдје је реп ни гдје глава. Свака Власт од Бога је писе Библија... Према тиме требамо се мало окренути себи и погледати у угледало, не треба нама амери да нас воде, вец хрпа психијатара, јер ми сами себи добро не знамо одабрати. Кад несто не ваља људи се буне против тога, не сједе у куци и псују пред ТВ, неко издадју и казу своје мисљење, сакупљају потписе, тразе промјене. Ако им је добро онда похвале власт, цуте и сједе задовољни. Треба мозак да се користи. Криза је свагдје, не само у РС. То сто не постоји власт или несто слицно да се одупре продавању и дизању кредита, не знам... теско је реци било ста... народ и не зели да ради, оцекују се паре јер сви казу е види како је онај зарадио оцу и ја пуно пара з амало рада... онда се кредитима крпају рупе и на крају све колабира... операција успијела пацијент преминуо... Паметовати се мозе пуно, и упирати прстом, али конкретне потезе нико не зели да направи, сви су узивали за први мај... као да је то запосленост 100% па ен постоји други дан за славље... Није Додик крив зато сто је на власти, није он крив зато сто мозе да ради то сто ради, ни Вуциц ни било који од тих политицара... како сијес тако зањес... не пада јабука далеко од стабла ако је стабло јабуково... трн у оку свога брата видис а у своме ни дебло не видис... кинеска за крај: сваки народ заслузује власт коју има ко зна засто је то тако добро...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав БЛ

13.05.2013 21:42

Засто су заустављени аутобуси? Јасно је ко дан засто су заустављени, зато сто је Милораду Додику наредјено из Wасхингтона да тако уради,. Данима је Србима са Космета обецавао аутобусе, посјецивали су га, обецања им давао да он стоји иза њих И прц Милојка, позвао ВЕЛИКИ ТАТА И Миле одмах одустао. Велика је то пласљивац, само га не знате, јос увијек продаје маглу, али неце задуго!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анонимус

13.05.2013 20:43

Зар вам још није јасно ко је господин Милорад Додик. Јахач на транспортерима Унпрофора. Сиромашни шверцер цигарета. Вјешт трговац који је распродо Српску. Успјешан воћар. А најбоље му иде продаја магле. Шта још треба да уради да схватите да вас је опљачко, уништио, задужио и будућа покољења оставио без перспективе. Глупи сербски народе дозови се коначно памети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тесла

13.05.2013 17:23

БЛ Миле, постовани, Видим да си , као и вецина нас СРБА , постао медиофил и побркао и бабе и забе и ... какве веза има будзет са мојим коментаром , са прослосцу Вуцица и .... а сто се тице будзета, његови корисници су 80% припадници СДС и ПДП , који су први пунилил институције РС и одавно их попунили , а СНСД их само допунио...тако да не видим повезаност будзета,ИРБ-а и оданости према СНСД-у...поента мог коментара је ,опасност од крављег лудила изазваног интезивним и фокусираним кампањама одредјених медија, као сто је радио РТС током 90-их...ако мени не вјерујес или се не сјецас, питај комсије...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

13.05.2013 13:17

Стоп Додику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туњо

13.05.2013 12:12

Браво Маркане прољеву један образовани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Касаба А.С.

13.05.2013 11:46

Милорад је патриота за паре... Ко више плати, тог више воли. Сјетите се само колико је волио американце док су га плаћали. Није излазио из њихове амбасаде. Такви к'о он ће нас докрајчити, непријатељ нам не треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xx

13.05.2013 10:18

То миле ТУРЧИНЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

13.05.2013 10:41

Немогу да вјерујем,па шта се све од Додика може надати само да остане на власти, ако је истина да се боји странаца, што сваки дан баљезга против њих. Има ту и притисака из Србије јер да је Додик стао на страну Срба са Косова, питање како би се према њему односили Вучић, Николић и Дачић, а усто има огромну имовину у Србији која је стећена на сумњив начин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милорад

13.05.2013 10:15

Нема он ста друзе бити перфидан. Да би био перфидан морас бити интелигентан.. Он је обицна пи*ка..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

13.05.2013 08:43

Ето то је тај храбри и велики Србин Милорад Додик. Цим су га позвали странци и запријетили обуставио је све аутобусе. Давно сам рекао да је Додик америцки цовјек,само перфидно игра игру!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мањаца

13.05.2013 08:47

Давно смо ми то видјели. Када је Косово прогласило независност Миле је добио налог од американаца да умири Србе и да им не падне напамет да исто тразе. Присјетите се полиције у Бањалуци која је тада тукла студенте који су носили транспаренте КОСОВО ЈЕ СРБИЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

14.05.2013 09:53

Вјерујем да Београд нема избора него да прихвати оно сто му је понудјено. Руси су им сами рекли, Срби ви сте мали народ, има висе албанаца на планети него вас. Додик, какав је да је, вјерујем да је за последњих година накупио се поена и ораха и дзеповима тако да могу да га уцјењују и једни и други и треци, по потреби. Стање треба прихватити такво како је. И треба поцети са састављањем приоритета, мало да људи се поцне размисљати, користити глава... не овако сви лове у мутљном, ко сом у муљу, не види се ни гдје је реп ни гдје глава. Свака Власт од Бога је писе Библија... Према тиме требамо се мало окренути себи и погледати у угледало, не треба нама амери да нас воде, вец хрпа психијатара, јер ми сами себи добро не знамо одабрати. Кад несто не ваља људи се буне против тога, не сједе у куци и псују пред ТВ, неко издадју и казу своје мисљење, сакупљају потписе, тразе промјене. Ако им је добро онда похвале власт, цуте и сједе задовољни. Треба мозак да се користи. Криза је свагдје, не само у РС. То сто не постоји власт или несто слицно да се одупре продавању и дизању кредита, не знам... теско је реци било ста... народ и не зели да ради, оцекују се паре јер сви казу е види како је онај зарадио оцу и ја пуно пара з амало рада... онда се кредитима крпају рупе и на крају све колабира... операција успијела пацијент преминуо... Паметовати се мозе пуно, и упирати прстом, али конкретне потезе нико не зели да направи, сви су узивали за први мај... као да је то запосленост 100% па ен постоји други дан за славље... Није Додик крив зато сто је на власти, није он крив зато сто мозе да ради то сто ради, ни Вуциц ни било који од тих политицара... како сијес тако зањес... не пада јабука далеко од стабла ако је стабло јабуково... трн у оку свога брата видис а у своме ни дебло не видис... кинеска за крај: сваки народ заслузује власт коју има ко зна засто је то тако добро...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав БЛ

13.05.2013 21:42

Засто су заустављени аутобуси? Јасно је ко дан засто су заустављени, зато сто је Милораду Додику наредјено из Wасхингтона да тако уради,. Данима је Србима са Космета обецавао аутобусе, посјецивали су га, обецања им давао да он стоји иза њих И прц Милојка, позвао ВЕЛИКИ ТАТА И Миле одмах одустао. Велика је то пласљивац, само га не знате, јос увијек продаје маглу, али неце задуго!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анонимус

13.05.2013 20:43

Зар вам још није јасно ко је господин Милорад Додик. Јахач на транспортерима Унпрофора. Сиромашни шверцер цигарета. Вјешт трговац који је распродо Српску. Успјешан воћар. А најбоље му иде продаја магле. Шта још треба да уради да схватите да вас је опљачко, уништио, задужио и будућа покољења оставио без перспективе. Глупи сербски народе дозови се коначно памети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тесла

13.05.2013 17:23

БЛ Миле, постовани, Видим да си , као и вецина нас СРБА , постао медиофил и побркао и бабе и забе и ... какве веза има будзет са мојим коментаром , са прослосцу Вуцица и .... а сто се тице будзета, његови корисници су 80% припадници СДС и ПДП , који су први пунилил институције РС и одавно их попунили , а СНСД их само допунио...тако да не видим повезаност будзета,ИРБ-а и оданости према СНСД-у...поента мог коментара је ,опасност од крављег лудила изазваног интезивним и фокусираним кампањама одредјених медија, као сто је радио РТС током 90-их...ако мени не вјерујес или се не сјецас, питај комсије...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

13.05.2013 13:17

Стоп Додику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туњо

13.05.2013 12:12

Браво Маркане прољеву један образовани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Касаба А.С.

13.05.2013 11:46

Милорад је патриота за паре... Ко више плати, тог више воли. Сјетите се само колико је волио американце док су га плаћали. Није излазио из њихове амбасаде. Такви к'о он ће нас докрајчити, непријатељ нам не треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xx

13.05.2013 10:18

То миле ТУРЧИНЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

13.05.2013 10:41

Немогу да вјерујем,па шта се све од Додика може надати само да остане на власти, ако је истина да се боји странаца, што сваки дан баљезга против њих. Има ту и притисака из Србије јер да је Додик стао на страну Срба са Косова, питање како би се према њему односили Вучић, Николић и Дачић, а усто има огромну имовину у Србији која је стећена на сумњив начин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милорад

13.05.2013 10:15

Нема он ста друзе бити перфидан. Да би био перфидан морас бити интелигентан.. Он је обицна пи*ка..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

13.05.2013 08:43

Ето то је тај храбри и велики Србин Милорад Додик. Цим су га позвали странци и запријетили обуставио је све аутобусе. Давно сам рекао да је Додик америцки цовјек,само перфидно игра игру!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мањаца

13.05.2013 08:47

Давно смо ми то видјели. Када је Косово прогласило независност Миле је добио налог од американаца да умири Србе и да им не падне напамет да исто тразе. Присјетите се полиције у Бањалуци која је тада тукла студенте који су носили транспаренте КОСОВО ЈЕ СРБИЈА.

ОДГОВОРИТЕ