Чола продао вилу на Кошутњаку за више од милион евра!

Здравко Чолић је продао породичну кућу на Кошутњаку, и то за више од милион евра, ексклузивно сазнаје Курир. Музичка звезда је брзо нашла купца за некретнину, али где му је нови дом, тренутно није познато. Један од највећих уметника приватност држи у тајности и само најближи круг људи је упућен у то да се са супругом Александром и наследницама Уном и Ларом преселио.

Република Српска 16.06.2024 | 22:58
Чола продао вилу на Кошутњаку за више од милион евра!

Чола је најпре живео на Дедињу, где је продао кућу, након чега је купио вилу у мирном делу престонице, у близини Бановог брда. Он мења животни простор због тога што су поштоваоци његовог лика и дела често долазили на врата и желели да се упознају с њим и фотографишу, а то је трајало годинама. Његова вила, коју је брзо и лако продао, окружена је зеленилом, а испред ње је велико двориште са две капије и под високим мерама безбедности, што он никад није истицао у јавности. Сигурно један од најлепших делова куће је двориште, у ком је базен. Породица доста времена проводи окружена природом, а ћерка Уна је често фотографије из породичног дома објављивала на друштвеним мрежама.

- Чола јесте велика звезда, али живи живот као сваки други грађанин. Миран, тих, породичан и једноставан. Још за време короне је размишљао да прода кућу и то је недавно и реализовао. Желео је да промени средину и, чим је рекао пријатељима да има намеру да се сели, купца је брзо нашао. Додуше, претходних година је у више наврата имао понуде за кућу, али то је учинио тек кад је он сматрао да је прави тренутак. Чола води рачуна о свему. Иако га познајем, овога пута нисам упућен у то где се са Чукарице преселио. Сада иде лепо време, боравиће или у Босни и Херцеговини, или негде на приморју - каже наш саговорник и додаје: - О његовом кретању током летње сезоне зна само породица. Сигурно је да ће имати неколико наступа на Црногорском приморју, па ће свакако спојити лепо и корисно и одморити се. Свакако, ако у новом дому има нешто да се сређује или реновира, то ће бити готово до јесени, кад се Здравкова породица буде вратила у Београд - прича наш саговорник, близак породици Чолић.

Док је Здравко живео на Кошутњаку, суграђани су га често виђали како вежба у шуми, где је проводио по цео дан. И папарацо Курира је славног уметника у више наврата усликао док трчи или ужива у природи. Покушали смо да ступимо у контакт с певачем, али он није одговарао на позиве на број телефона познат редакцији.

Иначе, Чолу су обожавале комшије на Кошутњаку, где је доскоро живео. Пре три године, кад смо посетили тај крај, једна жена нам је испричала да често среће популарног певача. - Први пут када сам га видела, нисам могла да верујем. Његова и моја деца су се играла на игралишту. Мени се обрати неки човек, кад оно - Чола. Ја стала, гледам и не верујем. Он се лепо насмејао и од тада се увек лепо јави кад се сретнемо на игралишту. Човек је народан, ма људина, све најбоље могу рећи за њега - казала нам је тада Здравкова комшиница.

(Курир / ФОТО: СХУТТЕРСТОЦ)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

+

17.06.2024 06:55

Какво је то чудо. Па Народ му је то све дао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питам

17.06.2024 08:35

Јесте, јесте, народ пјева умјесто Здравка. Колико се заради од пакости и разних коментара???

Name

Ре +

17.06.2024 09:54

Ниста није народ дао, све је он то зарадио својим радом, талентом и гласом. Народ је дао само овим политицарима не радницима, који имају много висе од Цоле.

Name

Xx

17.06.2024 10:51

И све сто си стеко потросице неко

Name

Ало

17.06.2024 07:00

О зао ми га,све је јадни народ купио изводјењем концерата. Али стацес када ми зувимо од емоција. А ти ради и дизи кредите. Има близу 80 година и јос хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бозе драги

17.06.2024 15:31

Тресе гузицом пали зене

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ајде

17.06.2024 22:40

Нарорде не лупајте,цовјек радио и зарадио и бас лепо пјева били на концерту и незнам цему толика пакост,посо ко и сваки други мозда и тези ал неби ми били ми кад неби уједали и били завидни

ОДГОВОРИТЕ