Пјевачица бацила око на Хариса Џиновића

"Свака жена би била срећна да има таквог човјека" изјавила је пјевачица (26), која је очито бацила око на Хариса Џиновића, па направила потез који ће га одушевити.

Магазин 26.05.2024 | 13:18
Пјевачица бацила око на Хариса Џиновића

Пјевачица Наташа Алимпић, која се такмичила у "Звездама Гранда", нашла се у центру пажње јавности када је прокоментарисала развод пјевача Хариса Џиновића и модне креаторке Мелине Џиновић, те изјавила да је он прави господин и да таквог мужа тражи цијели живот.

Наташа је, наиме, синоћ ухваћена на једном наступу у заносу како пјева чувени Харисов хит “Јесу л’ дуње процвале” и нема сумње да ће овај снимак одушевити.

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А пост схаред бy ВС ЦЕЛЕБРИТY (@вс__целебритy)

Иначе, Наташа Алимпић (26) је велику пажњу привукла изјавом да тражи мужа као што је Харис.

– Харис потиче из једне дивне академске породице, он је господин који је велики траг оставио на нашој јавној сцени. Част је имати таквог мужа, ја то тражим цијели живот. Желим му сву срећу, желим да га живот срећом части – рекла је она за Радио Светски.

 

– Изјава која се тиче господина Хариса Џиновића, ја морам да нагласим да стојим и даље при тој изјави. Ја нисам рекла ништа што није тачно, ништа што није истинито, он је један велики господин, велики умјетник и мислим да би свака жена била срећна да крај себе има оствареног човјека и такву медијску личност као што је господин Харис. Не видим зашто се подигла толика помпа и шта ту уопште има лоше, тј зашто су се толики коментари појавили због моје изјаве – рекла је Наташа, па додала:

– Многи коментаришу да не знају ко сам ја, да ја тражим спонзора, да хоћу славу путем господина Хариса и ја то морам да демантујем – изјавила је Наташа за “вс__целебритy” и наставила:

– Ја у своју каријеру улажем искључиво свој напор, свој новац и свој труд и сматрам да је то јако битно за мене. Желим да објасним онима коју су коментарисали да не знају ко сам, одакле ја на друштвеним мрежама одједном, желим да им објасним да ја имам своје три ауторске пјесме, које сам снимила у току прошле и ове године. Јако сам поносна на њих и ове године сам била учесница Саборне народне музике на РТС-у. Ето чисто да се види да нисам неко ко је “с неба па у ребра” дошао тек тако на портале и на телевизију.

Харис Џиновић: “Хвала на лијепим жељама”
Да подсјетимо, након што је Наташа исхвалила Хариса Џиновића, огласио се и пјевач којем су ови коментари пријали.

– Немам појма ко је то, али хвала јој на лијепим жељама и лијепим ријечима. Заиста не знам о којој пјевачици је ријеч, први пут чујем да је то рекла, али свакако хвала – рекао је Харис за Блиц кратко.

(Блиц / Фото: Инстаграм, Снежана Крстић, Рингиер)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Борац

26.05.2024 13:37

Јел ова трази тату или муза.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васа

26.05.2024 15:23

Нити тату нити муза, трази пара да је финснсира и има добар зелудац за овог деку..

Name

Бране Томиц Глоговац

26.05.2024 15:36

У овом слуцају деду.Харис јој оцу мозе бити тата.

Name

Ре

26.05.2024 15:46

Она тражи Харисове милионе да га опељеши до голе коже заузврат Харис ће да добије њену вјечну љубав до гроба!

Name

Саса

26.05.2024 13:49

Е бас су пар,циста љубав

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страниx

26.05.2024 13:53

Мала мјењај пачије усне ,аматерски урадјене ,то Харис не воли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрки

26.05.2024 15:27

Поправиће Харис ловом све што јој фали, он је само дав'о у претходној вези па ће опет давати и у новој.

Name

Мм

26.05.2024 15:43

" Бацила" је она око на његов новац, а не на њега. Чуј, цијели живот тражи таквог мужа, а тек јој 26 година.

Name

Муфљуз

26.05.2024 15:29

Харис господин,јесте,видјело се после развода о каквом господину се ради,и то из академске породице,аха,јесте,види се на каквом је и ова интелектуалном нивоу.

ОДГОВОРИТЕ