Храбри су, не зато што се не боје, него што се не стиде

Спавају зимским сном и једина им је брига како да зграду Милета Радишића продају УИО, каже Бодирога.

Република Српска 26.05.2024 | 12:00
Храбри су, не зато што се не боје, него што се не стиде

Владајућа гарнитура на челу са СНСД-ом је врло храбра, али не због тога што се ничега не боји, него зато што се ничега не стиди. Самопрозвана репрезентација у Сарајеву на нивоу је трећелигашког клуба који је потпуно изгубио конце и препустио их својим федералним партнерима. Ако не знају и неће да раде како треба, онда треба да се повуку са терена, поручио је потпредсједник СДС-а Огњен Бодирога.

Срамота ме, додаје он, кукњаве министра финансија и трезора да је његов замјеник из реда бошњачког народа њему иза леђа одобрио ЦИК-у четири милиона КМ.

Зашто је министар ако није у стању исконтролисати ни своје Министарство? Како их није срамота кукати грађанима јер су немоћни и све конце су препустили бошњачким политичарима.

Златко Лагумџија је, према признању, шест мјесеци радио на резолуцији о Сребреници, а они појма о томе нису имали. Спавају зимским сном и једина им је брига како да зграду Милета Радишића продају УИО каже Бодирога.

Дипломатски порази који се редају као на траци, према његовом мишљењу, чине српске представнике у Савјету министара БиХ најслабијим саставом од када постој Република Српска.

Тај епитет они сваке седмице потврђују због политичких пораза од представника остала два народа.

Обећавали су да неће формирати Савјет министара док се не деблокира пројекат изградње хидроелектрана на Дрини. Слагали су. Обећавали су да неће подржати Златка Лагумџију и Дамира Арнаута за амбасадоре. Слагали су и од њих двојице добили резолуцију. Обећавали су да неће усвојити ниједан европски закон док се не ријеши питање одласка страних судија. Слагали су.

Тврдили су да неће дозволити ЦИК-у да спроводи изборе и да одмацују законе Кристијана Шмита, а онда су прихватили и те законе и ЦИК-у дали новац подсјећа Бодирога.

Какви су то људи, пита се он, који још од грађана Републике Српске очекују емпатију за њихову неспособност, умјесто да се повуку јер нису дорасли мјестима на којима се налазе и само наносе штету Републици Српској.

Не требају нам кукати због голова које примају, него очекујемо да нам кажу које су то голове они дали. Нису ниједан јер се нису нимало потрудили да озбиљно раде свој посао и зато, ако имају имало части и ако им је имало стало до Републике Српске, треба да се повуку. Што прије оду, биће мања штета за Републику Српску. Остаће упамћеи само по томе да су за почасног конзула у Панами именовали Турчина, припадника једног од највећих свјетских нарко картела, поручио је Бодирога.

(БН)

Коментари / 17

Оставите коментар
Name

Маре

26.05.2024 12:33

Бодирога, све си у правусем једне цињенице. То није зграда Милета Радисица Клена, преваранта ,лопова,робијаса и Додиковог кума. Зграда је 80% у власниству ,тог истог, Милорада Додига, Клен је, као и сваки клен, само маска за месара из Бакинаца. Клен је добио,само, три године затвора за силну пљацку РС, илегално је пресао границу и када је побјега у Бгд и када се вратио из Бгд. За то никада није одговарао ,јер га је спасио Месар оз Бакинаца. И на крају, тај исти Клен дана једног није провео на Туњицама, у затвору. Имао је,као,радну обавезу и од 7х до 21х је био у БЛ, само је спавао у затвору и то на повластеном спрату. То је сба истина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС

26.05.2024 13:14

Бодирога све си у праву 100%!!! Али и до народа је, дозволио да га љакса јасе 20 год, да га понизава, угњетава и сто је нај горе расељава, сто није ни алија упио деведесети!!! За дзабе је вама све цињенице износити али народ је тај који мора подици буну и реци ДОСТА ЈЕ!!

Name

Фочак Р. К.

26.05.2024 13:35

Какви су то људи ? То нису људи, то је гамад. Апеловати на савјест те гамади, смијењивати их у демократски предвиђеном оквиру је као кад би проблем бубашваба и осталих гамижућих живуљки ријешавао на изборима, апеловао им на свијест и савјест да не загађују животни простор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брави

26.05.2024 14:12

Бодирога све си у правуда није пар вас засједање би изгледало као неко дјечје позориште

Name

Миле

26.05.2024 15:29

Ето да кажемо да си у праву 100% А сада реци шта сте ви урадили из опозиције осим давања саопштења и осим тога што се завадили и слажете се као рогови у врећи.

Name

Реалиста

26.05.2024 14:13

Какав народ таква власт

ОДГОВОРИТЕ
Name

Весна Бајич

26.05.2024 14:33

Шта се ви чудите што је све тако. Хоће ли вам бити већ једном јасно да у СНСД- нема школованих и паметних људи. Све су купите дипломе а приоритет је Црвена књижица СНСД. Што ништа незна и неће, боље за Додика. Хоће ли вам једном бити јасно. Њима не требају паметни, већ подобни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

26.05.2024 15:33

храбрису сто немају цасти ни образа а за стид и понос незнају него раде ко луде мецке

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вау

26.05.2024 15:33

Какви си то људи? Онакви какав је и народ, који им сваки пут да глас за 100 КМ. Били би они бољи да их народ притиска протестима и разним водовима непослушности, међутим једни одоше, други не гласају јер их интересују, трећи им приђу ради интереса, итд. Трилинг снова за власт. До нас је, зато ћемо се ускоро чешати тамо и гдје нас не сврби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

26.05.2024 15:51

То вази назалост за цјели србијански народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Генерални конзул

26.05.2024 16:34

Татјана Телиц Генерални конзул БиХ у Цикагу је српски кадар и кадар Жељке Цвијановић. Шта она ради док Лагумбдзија врсља по УН у у Америци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опозив

26.05.2024 17:15

Опозвати српског конзула и то је то

Name

Генерални конзул

26.05.2024 16:35

Татјана Телиц која је генерални конзул БиХ у Цикагу,српски кадар и кадар Жељке Цвијановић, шта она ради док Лагумбдзија врсља по УН у у Америци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.05.2024 17:25

Проводи се уз добру плату.

Name

+

26.05.2024 18:43

Ма сигурно су ту ДОДИКОВИ прсти. Он је свему кројач.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

26.05.2024 20:46

Буадилцине теске ... бице како Додик казе па макар ти црко

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђоле

27.05.2024 13:42

Ееее мој Јоја, видиш ти си Додиков продукт 100%. Оно што је најгоре, Додик је успио да вас, који сте за њега затрује мржњом према свим који нису уз њега. Сви ви знате да он вуче сулуде потезе, али ликујете због тога јер видите да друга страна ништа не може да уради. Водите се мишљу, поцркајте сви који сте против Додика, а не видите да сте и ви у том возу без машиновиђе. То је ваша жалост, које ћете бити свјесни кад буде касно.