Аца Лукас се каје због свађе са Милошем Бојанићем!

Након дужег времена певач Аца Лукас је разговарао са медијима уочи једног свог наступа. Недавно је снимио дует са Мирославом Илићем, под називом "Играј, играј све до зоре". Ова песма доноси спој два велика имена српске музичке сцене, па је испричао како је дошло до ове сарадње.

Забава 23.05.2024 | 17:21
Аца Лукас се каје због свађе са Милошем Бојанићем!

- Лепа идеја, допала ми се песма, имали смо одличну заједницку енергију – рекао је Лукас и додао:

- Годинама се знамо и коначно је досао ред да додје и до заједничке сарадње. Мирослав је одличан као сарадник.

Аца Лукас се дотакао бројних актуелности из свог живота. Донедавно је живео у луксузном стану у Београду, а сада је за Курир потврдио да живи у Сремској Каменици.

- Тако је, истина је, већ пар месеци живим тамо, живот ми је лепши, мирнији, И без стреса – каже фолкер који већ неколико месеци изнајмљује кућу у Војводини, а није познато ко тренутно борави у његовом пентхаусу у Београду.

На питање да ли му је жао због неког његовог естрадног сукоба, рекао је да није у лошим односима ни са ким, а потом смо га подсетили на његову релацију са Јеленом Карлеушом и Милошем Бојанићем.

- Покајао сам се због свађе са Милошем Бојанићем. Са њим сам давних година имао несугласице, а онда сам се здружио са његовим сином Банетом, који је сјајан момак, морам признати. Из те приче сам сконтао и да је његов отац пре свега један фин господин. Огрешио сам се о њега, то признајем, грешке се дешавају. Милош има синове који су супер, добри, васпитани. Сјајна су породица, поготово су Бане и Микица дивни момци – искрен је био Лукас, а однос са Карлеушом није желео да коментарише.

Miloš BojanićФОТО: ПРИТНСЦРЕЕН/ГРАНДОНЛИНЕ

Певач се огласио и поводом смрти Тонија Монтана.

- Знао сам га и јако ми је жао. Нисам знао да је био болестан, нисам га видео годинама.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар