Жерар Депардје претукао фотографа

Глумац Жерар Депардје (75) нашао се у новом центру скандала када је у Риму напао познатог папараца Рина Бариларија.

Магазин 22.05.2024 | 18:40
Жерар Депардје претукао фотографа

Наиме, само неколико недеља након што се суочио с новим оптужбама за силовање, популарни Француз је у Италији изазвао шок испред популарног бара у престоници, а тамошњи медији наводе до детаља шта се све десило.

Депардје је у уторак вечерао са две жене у башти бара Хари'с у римској улици Венето када је Барилари (79) почео да их фотографише, преноси Њујорк Пост. Колумниста римског дневника Република Ђани Риота, који је био присутан када се догодио инцидент, тврди да је од Бариларија више пута затражено да престане да фотографише.

Док је славни фотограф одлазио из бара, Магда Ваврусова, једна од жена које су седеле са француском филмском звездом, наводно је кренула улицом за Бариларијем вичуц́и на њега, а тада се умешао Депардје и почео да га удара.

Било је пуно крви - рекао је за медије Риота.

Адвокатица Магде Ваврусове, Делфин Меје, изјавила је да је Барилари "насилно гурнуо" њену клијенткињу пре Депардјеовог напада, додирујуц́и јој груди руком. Према њеним речима Депардје је покушао да је одбрани, а потом је "пао на фотографа", преноси ЦНН.

(Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар