Јелена о браку са Душком: Ситуација већ дуго је очајна

Јелена Карлеуша недавно је признала је да и даље воли још увек званичног супруга Душка Тошића.

Забава 29.04.2024 | 15:18
Јелена о браку са Душком: Ситуација већ дуго је очајна

Многи не верују да је Карлеуша још увек у браку са Тошићем, а она је сада, после неког времена, открила детаље из њиховог заједничког живота.

- Људи су у шоку када кажем да смо још увек у браку. Сви су мислили да смо се развели, али ето, нисмо. Сви мисле да не живимо заједно, али ето, живимо. Ситуација је очајна јако дуго, јер нисам неко ко лаже.

Мени је жао због тога, јер сматрам да Душко и ја никада не смемо да будемо неко ко се гледа преко било каквог нишана - рекла је Карлеуша која се присетила развода својих родитеља.

- Увек гледам моја Дивна и мој тата... Развели су се кад сам имала 7-8 година, а до њене смрти су имали диван однос. То је она права ствар. Душко је ту мало другачији, он је јако тврдоглав и није знао да се снађе под великим притиском. Само да је мало другачије одиграо медије, ми бисмо победили.

- Он је отац моје деце и члан моје породице. Сматрам га за најрођенијег, због кога них скочила на метак и на десеторицу и живот дала.

- Моји пријатељи и људи око мене се љуте, јер сматрају да заслужујем да завршим причу са Душком, јер он не чини ништа да будем срећна жена и да се ситуација поправи. Сви ми прижељкују нову љубав и нови почетак.

Навикла сам на лошу ситуацију, много боље пливам ту, него што бих икада знала да пливам у добром - признала је Јелена, која је открила да не размишља о новој љубави.

- Уопште не размишљам на тему љубави и на тему тога да сад треба да крећем од неког почетка, али знам да заслужујем љубав. Да ме неко загрли, воли, каже лепу реч... Немам то јако дуго.

Знам да то заслужујем, али не могу да кажем да ми то фали, јер сам се потпуно заледила у таквом начину живота, да сам као нека машина - открила је Карлеуша која открива када је Душко последњи пут загрлио и рекао лепу реч:

- Прошле су године, ми нисмо у тим односима већ више од пет година. Све то сам надоместила оним што црпим од моје деце, Атине и Нике. Емоцију, пажњу, лепе речи и комплименте црпим од мојих фанова.

Зато се њима толико дајем, јер немам у приватном животу љубав. Могу да будем срећна и сама са собом, не треба ми друга особа да бих била срећна.

Мене друга особа не чини целом, нити су моје потребе везане за другу особу. Срећу налазим у разним ситуацијама и ситницама. Моја срећа не зависи од тога да ли ће ме неки мушкарац волети или не.

Карлеуша је открила да се однос са Душком никада неће поправити.

- Пет година, никада не може да буде као пре, нажалост - признала је Јелена

(Курир) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Цццц

29.04.2024 16:02

Који дебил од човека, нек је гази ко пожели а само би Душко требао и после тога да те воли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гога

29.04.2024 18:05

Дива је бољи цовјек од њега хиљаду пута. Јецо најбоља си

Name

Јелка

29.04.2024 16:04

А кад те шкарто блеки са јараном, Душко је траву косио и није ти био ни у мислима... Још ишћеш да те истуширају беланцем из јајци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки XY

29.04.2024 16:07

Да си била како треба неби до тога ни дошло. Неке се ствари дају сакрити,али неке не. Кад тад испливају на пивршину.Једно је сигурно,за љубав је потребно двоје. Никада није само једна страна крива, кад све крене како не треба.Многе ствари у твојим годинама ти не доликују.

ОДГОВОРИТЕ