Микрокредитно друштво „Флеx Цредит“ шири пословање на подручје цијеле БИХ

У години обиљежавања двогодишњег јубилеја Микрокредитно друштво „Флеx Цредит“ спремно је закорачило у нову етапу пословног развоја проширујући своје пословање и на подручје Федерације БИХ.

Босна и Херцеговина 22.04.2024 | 10:38
Микрокредитно друштво „Флеx Цредит“ шири пословање на подручје цијеле БИХ

Мање од двије године је било потребно овом друштву да успостави широку продајну мрежу од 36 филијала и омогући доступност својих кредитних услуга клијентима широм Републике Српске, а однедавно и на подручју града Сарајева.

„Интересовање клијената са подручја Федерације за наше услуге постоји одавно, тако да је отварање наше прве пословнице у Сарајеву  био логичан слијед. Међутим, ми убрзано идемо напријед припремајући се за отварање још двије филијале у Сарајеву, а до краја године и у још неколико градова овог ентитета“, истиче Радмила Бјељац, Цоунтрy манагер компаније Флеx Цредит.

Упоредо са ширењем мреже  пословница широм земље, Флеx Цредит клијентима нуди онлине продају брзих кредита путем најсавременијих wеб рјешења у подручју пружања финансијских услуга, те организације снажне корисничке подршке овом каналу продаје у виду Контакт центра са 30 запослених.

„Стално радимо на унапријеђењу квалитета услуге оффлине и онлине канала продаје, јер желимо понудити беспријекорну услугу прилагођавајући се савременим трендовима , али не занемарујући при томе и навике клијената.

Јачамо продајну мрежу јер желимо бити на дохват руке клијентима који се најугодније осјећају у живом разговору са особљем наших пословница, док wеб апликација  и  корисничка подршка Контакт центра омогућавају клијентима који су склони новим технологијама да комплетан процес аплицирања и одобравања кредита заврше онлине путем“, додаје Бјељац.

У оквиру своје понуде Флеx Цредит пружа различите врсте брзих кредита износа од 100 до 5.000 конвертибилних марака уз рок отплате од 2 до 18 мјесеци. Највећа предност ове врсте кредита је изузетно брз процес одобравања и исплате. Након што клијент аплицира за кредит, у веома  кратком року се изврши  поступак провјере кредитне документације, а одобрење кредита је омогућено у року од 15 мин.  

Сам поступак аплицирања је врло једноставан, а клијентима је пружена могућност да бирају који начин аплицирања им највише одговара: путем Контакт центра на број 051 20 20 20, преко онлине апликације на страници флеxцредит.ба или директно у некој од најближих пословница.

Флеx Цредит БИХ дио је међународне финансијске групације МВ Финанце која је основана 2013.године у Бугарској. Ова групација данас запошљава више од 3500 људи у 6 европских земаља, а по обиму пословања сврстава се у три највећа финансијска холдинга у региону.

(ПР)