"Чула сам да је Џенан добио дијете са љубавницом"

Џенан Лончаревић покренуо је поступак за развод брака, а његова дугогодишња супруга Самира Лончаревић изнијела је језиве тврдње о

Магазин 15.04.2024 | 15:32
"Чула сам да је Џенан добио дијете са љубавницом"

Чула сам да је Џенан добио дијете са том женом са којом живи, али видјела нисам. Дакле, то јесте дошло до мене, али не могу да тврдим да је сигурно тачно – рекла је она.

Подсјетимо, Самира је раније изнијела тврдње да бивши супруг жели да је избаци из куће.

– Једино тржим да се поштује закон у свему овоме, не тражим ништа више. Ипак сам радник тог суда, водим кривичну писарницу и знам како све иде. Тражим да се закажу предмети који су прије мене ако су хитни па мој.

Да ли ће да буде сутра, прекосутра или за мјесец дана, само да иде по закону. Он и његов правни тим сада ургирају са свих страна да се то убрза. Највећи проблем је имовина, доживјела сам да послије 25 година брака хоће да ме избаци из куће.

Ја бих одмах потписала захтјев за развод брака, одмах, али је проблем имовина, зато што је све што је куповао стављао на име његове мајке. Сад је купио стан у Београду на име те жене, на њено име је ставио да ја не бих могла ништа да добијем. У томе је проблем – изнијела је шокантне тврдње Џенанова законита супруга са којом има два сина.

– Ја иначе никада не бих себи дозволила да разговарам са новинарима да немам овај проблем и да сад немам куд. Кућа у којој боравимо води се пола на њега, пола на његовог брата, и фактички, за 25 година брака, мени припада четвртина куће јер је све остало што је стекао ставио на туђим именима.

Мени није остало ништа друго него да се борим да обезбиједим своју дјецу која на њиховом имену немају ништа. Ја за себе имам, имам плату и ја бих се сналазила али желим њих да обезбиједим данас сутра нешто да се деси шта би они? Он има добар однос са дјецом. Дјеца га много воле. Дође једном у 15 дана и тада их види.

Када дође у Пријепоље борави у истој кући у којој сам и ја, али не комуницирамо. Наш однос је нарушен. Наши адвокати се чују, ми не разговарамо од љета прошле године. У фебруару ми је стигла тужба за развод – закључила је Самира Лончаревић.

(Блиц) Фото: Никола Анђић, сцреенсхот

Коментари / 0

Оставите коментар