Нови детаљи туче са наступа Тање Савић у Благају!

У ноћи са среде на четвртак у 1:45 телефонски је у Дежурну службу Полицијске станице Мостар Југ и Полицијску станицу Мостар Центар пријављено више грађана да је у току масовна туча испред једног клуба у Благају.

Забава 11.04.2024 | 17:47
Нови детаљи туче са наступа Тање Савић у Благају!

На место догађаја упућена је патрола полиције Полицијске станице Мостар Југ, испомоћ од стране делатника Јединице оперативне потпоре који су јавни ред и мир ставили под контролу.

За сада је утврђено да су у тучи учествовали А.Ц. (1997.), те извесни Б.Т. и Р.Ц. који су напустили место догађаја. Обављен је разговор са сведоцима, и А.Ц. који је одбио докторску помоћ.

Следи даљи рад по пријави, саопштено је из МУП-а ХНЖ. Подсетимо, у ноћном клубу Аqуа Парк Хавана у Благају код Мостара одржавао се концерт певачице Тање Савић који је након туче прекинут. Друштвеним мрежама кружиле су информације о коришћењу ватреног оружја, но МУП ХНЖ-а је за Бљесак.инфо демантовао је ове наводе.

(Курир.рс/ <а хреф="хттпс://бљесак.инфо/вијести/црна-кроника/муп-изнио-детаље-нереда-у-благају-избила-масовна-туцњава-идентифицирана-тројица/451371" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Бљесак.инфо )

Коментари / 0

Оставите коментар