И даље се трага за тијелом дјевојчице Данке Илић из Бора

Наставља се потрага за тијелом двогодишње Данке Илић из Бора, полиција претражује шири атар села Злот, околину кућа осумњичених, гробље, појате, шупе, те неприступачан терен у Лазаревом кањону.

Србија 11.04.2024 | 07:43
И даље се трага за тијелом дјевојчице Данке Илић из Бора

Припадници Сектора за ванредне ситуације јуче су претраживали поток у близини куће једног од осумњичених за убиство. Претходно је претраживана околина куће једног осумњиченог, Лазарев кањон и јама изнад кањона, добока 70 метара.

Двогодишња Данка Илић нестала је 26. марта на породичном имању.

Након 10 дана потраге и детаљних провјера свих трагова и информација, полиција је ухапсила два педесетогодишња мушкарца из Бора, раднике "Водовода", осумњичене за убиство. Њима је након саслушања одређен притвор до 30 дана, а на терет им се ставља кривично дјело тешко убиство у саизвршилаштву.

Тужилаштво је саопштило да је Д.Д. признао злочин, док се Ј.С. бранио ћутањем. Ухапшени су отац и брат једног од осумњичених због сумње да су помогли да се тијело премјести на за сада непознату локацију. Брат осумњиченог за убиство Д.Д. преминуо је у Полицијској управи у Бору.

(Срна) Фото: Курир

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Очигледно

11.04.2024 08:03

Да нешто се не уклапа у ову причу, ако се наводно зна починилац а не зна се гдје је тијело.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорчанин М.

11.04.2024 08:33

Све до сада ŝто сам прочитао о малом анђелу Данки,мислим да је отета и да је јоŝ жива,родитељи,посебно мајка као да неŝто крије,ангажовати искусне стручњаке (нека Поп.именује и састави себи тим).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слобода

11.04.2024 10:46

Истог сам мишљења.Њу је мајка продала.Дошла на заказано мјесто и пустила дјете,они су имали улогу да је покупе и пребаце на одређено мјесто.Измислили убиство,да скрену ток истраге и због међународне потјернице.

Name

Никола

11.04.2024 08:50

Страсно ста се десава,дали је могуце да ни мртвом дјетету не дају да поцива у миру.Какви су то људи,дали су уопсте људи?Сви смо ми на овом свјету само у пролазу,треба послије овог биједног зивота отици Богу на истину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боби

11.04.2024 18:54

Зато јер су психопате. Такву гадост поцинити је незамисливо нормалном цовјеку који има здрав разум и савјест. Ни ја не могу да разумијем да неко такав гад и монструм мозе бити.

Name

БОБА

11.04.2024 09:05

Не вјероватно ста се десава.Праве циркус и рејтинг на тудјим мукама. То раде да би се народ забавио зато сто је том истом народу досадно и лијеце се на ријалитијима и глупим емисијама гдје фаце говоре висе од хиљаду ријеци. Водитељи се позивају на народне масе и њихово мисљење.Цовјек је најглупље створење кад га детаљно посматрате.Мозе толико да лупета да нема краја.Ста смо се наслусали од нестанка мале Данке нека им је на цаст.Ту је сваки коментар сувисан зато сто сви паметују а истине нигдје.Данас техника говори а не цовјек.Дјела треба да говоре а не ријеци.Месетари по тв куцама су се налупетали да се цовјек пита јели могуце да су ти људи радили или раде врло одговорне послове.Треба увести најстрозију казну за не тацне или ИСХИТРЕНЕ информације.Вријеме је трацарења,подметања,не објасњивих фаца од којих боли глава.Да ли они себе виде наравно да не.Зато је посматрац најбоље бити не да би се забавио него да би схватио колико има лудјака и куда иде овај свијет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

11.04.2024 10:38

Бобо на коментару ал бас тако

Name

Мамајаг

11.04.2024 09:17

Ово смрди опасно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

11.04.2024 10:31

Многи се у овом случају праве луди али штета коме је Бог није дао не може. памет се не наћи на путу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само

11.04.2024 12:00

Вучића притиснути и ову двојицу, наћи начина да проговоре!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пањик

11.04.2024 15:48

Поцивала у миру бозијем андјеле малени. Који су то урадили ни у гробу не имали мира.

ОДГОВОРИТЕ