Слађана Милошевић написала тестамент а део наследства оставила чивави

Авангардна уметница Слађана Милошевић сахрањена је пре два дана на Лешћу, а сахрани су пристуствовали поред родбине и многобројне њене колеге са рок сцене.Рок принцеза преминула је у 69. години у Земунској болници, а како су пренели медији, као да је предосетила да јој се ближи крај, написала је тестамент.

Забава 10.04.2024 | 18:33
Слађана Милошевић написала тестамент а део наследства оставила чивави

- Слађана је у тестаменту навела неколико имена, то су били људи које је много волела. Са свима је била добра, а само је неке много волела. Она је знала да није могла да се извуче из канџи болести, па је желела да се знају неке ствари и после њеног одласка. Највише је све дирнуо део за хаљине. Написала је на папиру да само њене другарице могу да носе њене креације и ствари и да нико други не сме да их дира! То стварно тера сузе на очи. За друге ствари се није бринула. Знала је да је у миру са свиме што се дешава, без обзира на то што би можда и њено стање било боље да су се и доктори према њој понашали како треба и са више пажње. То је стварно било страшно. Жалила се јесте, али је гледала и да све прегледе прегура, да никоме не буде на терету - открила је певачицина познаница.

Како сад преносе медији, Слађана Милошевић је годинама живела са чивавом коју је звала принцеза Морган, од које се ни у једном тренутку није одвајала, чак ни кад је одлазила на снимања и гостовања у емисијама. Међутим, преноси Српски телеграф, свесна да више не може да се брине о њој због здравственог стања, истакнута уметница је донела одлуку да је врати жени од које ју је купила, а затим је и свог вољеног кућног љубимца навела у тестаменту.

Slađana MiloševićФОТО: ДАДО ЂИЛАС, СХУТТЕРСТОЦК

- Нажалост, није могла више да се брине о њој. Болест је узела маха. Пред одлазак у болницу, Слађана је позвала жену од које је и купила чиваву и одлучила да јој је без накнаде врати. Хтела је да буде сигурна да ће неко заиста бринути о њој док ње нема. Због тога, након што је схватила да су јој дани одбројани, саставила је тестамент и део уштеђевине преписала управо тој чивави. Звучи невероватно, али таква је била Слађана. Невероватна и увек своја. Таква је остала и до смрти.

(курир.рс/српски телеграф)

Коментари / 0

Оставите коментар