Лепа Брена се расплакала у програму уживо!

Певачица Лепа Брена у једном тренутку пустила сузу. Наиме, Огњен Амиџић је уживо у програму пустио снимак са Бренине свадбе са Бобом Живојиновићем.

Забава 10.04.2024 | 17:02
Лепа Брена се расплакала у програму уживо!

Певачица се присетила дивних тренутака и младости, па је почела да плаче и брише сузе. Брена се расплакала због снимка са свадбе, па је причала и о разводима.

 

- Кад се венчаш, не знам да ли си прочитао књигу ону. Таква књига напросто не постоји. Ја мислим да су то неке индивидуалне ствари, људи одлуче да ли могу или не могу заједно. То је постало природно и нормално, брак је институција, која треба и мора да се негује, до граница у којима ти не губиш свој кредибилитет и достојанство и та љубав мора да се негује - рекла је Брена.

- Боље добар растанак... Како кажу... Ако не постоји решење, боље добар разлаз, него лош брак!

Lepa BrenaФОТО: ПРУИНТСКРИН

Певачица је проговорила и о кризама у свом браку.

- Боба и ја смо прошли те дечије бубице, био је остварен у професионалном животу, после тога је наставио да се бави са неколико различитих послова и то веома успешно. Он воли живот, породицу, ја сам особа која волим да пратим некога и особа сам која ипак волим да имам неко чврсто раме да се ослоним, али и да имам јаку личност. Врло специфичан однос, наш однос веома негујемо, сви људи који негују однос, да то нешто има, просто праве се добри резултати! Не можете ви да потпишете и гарантујете да ће трајати. Нешто ми је после короне, поготову што су то неки моји пријатељи, наравно, ове које си ти споменуо, не бих волела да коментаришем, то су наши пријатељи, ја сам жена која просто разумем и увек ћу бити на страни жена, али никада се не бих мешала у њихове одлуке, верујем да су они урадили оно што је за њих најбоље - истакла је певачица.

(курир.рс)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Да да

10.04.2024 19:00

Мене је учило време...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

10.04.2024 20:03

Не били како народ заборавио како га је опљачкачли са својом музичком продукцијом.

Name

Дарио Дјапа

10.04.2024 19:17

Е Брено тако вам Бога довесцу вас до просјацког стапа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

10.04.2024 21:00

Зар је ово наса ЛЕПА ФАХРЕТА ??

ОДГОВОРИТЕ