Дара "пљује" ЈК гдје год стигне, а копира је!

Дара Бубамара и Јелена Карлеуша дуго имају врло турбулентан однос. Након што су пре неколико година закопале ратне секире, па је ЈК гостовала на Дарином концерту 2018. у Београдској арени, 2022. опет је дошло до прекида комуникације између њих, и то због Светлане Цеце Ражнатовић.

Забава 09.04.2024 | 18:49
Дара "пљује" ЈК гдје год стигне, а копира је!

Последњи у низу сукоба између њих настао је када је ЈК открила на Инстаграму да је покојни Милан Лаћа Радуловић песму "Кока рока", коју му је она платила за нови албум, продао управо Дари и због тога објавила и цео текст нумере неколико дана пре него што је она објављена. Ипак, да јој је и поред свађе бивша другарица Јелена ипак велика инспирација, макар што се тиче стајлинга, може се закључити из Дариног аутфита који је имала на концерту Александре Пријовић у Новом Саду, на којем је била специјални гост.

Dara BubamaraФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

Она је понела хаљину-ролку занимљивог кроја, исту какву је ЈК носила гостујући у емисији "Диван шоу" на Курир телевизији у јануару. Да не би била у потпуности иста као Јелена, Бубамара је уместо дубоких гаћица и чизама "рик овенс" обукла црне кожне шорц-панталоне и чизме.

Jelena KarleušaФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Иначе, ово није први пут да Бубамара ископира Карлеушин стајлинг. Новосадска певачица прошле године понела је исти комбинезон "жан-пол готје" од 690 евра, када модним зналцима није промакло да је Бубамарин комбинезон фејк, што се могло закључити по бојама и начину копчања, које је другачије него на оригиналном комаду.

Подсетимо, Јелена је бурно реаговала на Дарине прозивке упућене на њен рачун, па између осталог и да је "имала милион текстова од певачица, па и од Јелене, Вики, Секе" и да јој не би пало на памет да то јавно објави.

Dara Bubamara, Jelena KarleušaФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

- Једина сам особа која јој је у животу пружила руку и помогла јавно кад је то било потребно. Радојка помиње Лаћу не знајући да ми је годинама слао њене гласовне поруке. У многима Радојка вређа садашњу другарицу, тако да би овој трокирало и друго око кад би то чула - поручила је Карлеуша, између осталог, Дари.

Иако су многи очекивали супротно, ЈК је у крајње помирљивом и сталоженом тону истакла да Бубамари ништа не замера. Она је испричала и да је Дари помогла када јој је било јако тешко у животу и да због тога уопште не жали.

Dara Bubamara, Svetlana Ceca Ražnatović, Jelena KarleušaФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ЦЕЦАРАЗНАТОВИЦ, НЕМАЊА НИКОЛИЋ

- Ја Дари не могу да забраним ни са ким ће она да се дружи, нити шта ће да ради. Она је одрасла жена. Њој то иде и на име, и на образ, и на част шта ради. Нећу да јој замерам, нити да је преваспитавам. Она има право да се понаша према другима како мисли да треба. Ја сам била на њеном концерту, свим силама сам се трудила максимално да јој помогнем. Она је тада била у једној животној, не баш сјајној ситуацији. Помогла сам јој од срца и људски. И опет бих. И не само њој већ и сваком колеги. Пустите Дару нек живи и нек ради како она мисли да треба - рекла је Јелена својевремено за Курир.

(курир.рс)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Мики

09.04.2024 22:58

Јелена барем лици на несто

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лав

10.04.2024 15:06

На шта личи? Животињу или

Name

Игор

10.04.2024 06:29

Двије камењарке које нису вриједне помена

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио Дјапа

10.04.2024 16:56

Стајем на страну Даре Бубамаре

ОДГОВОРИТЕ