Никола Роквић одбио велики хит свог оца!

Никола Роквић проговорио је о својој каријери и успесима, те се осврнуо на највеће хитове које је некада давно одбио.

Забава 09.04.2024 | 18:32
Никола Роквић одбио велики хит свог оца!

Никола се присетио својих почетака које је имао уз оца Маринка Роквића и открио које песме је одбио.

– Први албум сам објавио 2006. за „Гранд“, али сам пре тога гостовао са својим оцем. Саша Поповић је одличан продуцент и велики човек који је осмислио све и њему честитам – рекао је Никола.

- За мене је најбитније да радим са добрим људима, који имају добре намере и који на посао не гледају из неких материјалних побуда, већ и уживају у томе. Ја се тиме водим и хвала Богу да тако могу да радим.

Nikola RokvićФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

Његов велики хит „Мед и слатко грожђе“ једна је од најслушанијих песама и најпеванијих у „Звездама Гранда“, а певач је сада открио и како његов отац није веровао да ће постићи успех управо са том нумером.

– Драго ми је, то је песма са Грандовог фестивала. Када сам је чуо код Баше који је радио и музику и текст, донео сам демо снимак кући и мој тата кад је чуо прво је питао шта је то, да ли је могуће да ћу то да певам и рекао да не ваља ништа. Ја сам ипак одллучио да је снимим јер када нешто одлучим, идем главом кроз зид и на моју радост и на Маринкову после радост песма је лепо прошла. Занимљиво је да је он отварао своје наступе са песмом „Мед и слатко грожђе“– испричао је Роквић који ни сам није могао да замисли да ће се песма толико слушати.

Nikola RokvićФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

– Нисам очекивао, то се никад не зна. Некад типујеш на једну песму, а прође нека друга. То је као што је Маринко хтео да избаци песму са албума „Ти за љубав ниси рођена“ док моја мајка није рекла да је та нумера најбоља и да је остави и само је та на крају прошла са тог албума. Нуђена ми је и песма „Имати па немати“ од Џеја, али је нисам препознао. Ипак, мислим да се то Џеју више веровало и да је баш за њега. Није коме је нуђено, већ коме је суђено – истакао је певач.

(Курир.рс/Гранд)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Мицко

09.04.2024 20:34

"Ти за љубав ниси родјена" је једна од досаднијих пјесам Марина Роквица...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.04.2024 22:41

Лажеш брате ! Пјесма убија .

Name

Ре

10.04.2024 07:02

"Ово је моја куца" је гора.