Полиција је ухапсила више нападача на младиће у Стоцу

Полиција је ухапсила више осумњичених за напад на четворицу младића у Стоцу, потврђено је за портал Кликс.

Босна и Херцеговина 09.04.2024 | 14:09
Полиција је ухапсила више нападача на младиће у Стоцу

- Сви нападачи на младиће су идентификовани, а позната су и имена двојице који су власници аутомобила с којима су пресрели и потом претукли младиће. Власник возила „голф“  је Драган Гакић док је власник возила БМW Северино Марић – рекао је извор портала.

Како је потврђено, још једна особа се доводи у везу са овим кривичним дјелом, а то је Марино Сабљић.

За сада је већина осумњичених ухапшена и тренутно се налазе на криминалистичкој обради у МУП-у ХНК, а о свему је обавијештено тужилаштво.

У саопштењу МУП-а ХНК јучер је наведено да је у недјељу око десет минута након поноћи Полицијској станици Столац М.А. (20) из Поплашића - Столац пријавио да је управљао возилом марке „мерцедес“ магистралним путем из Мостара према Стоцу, те да је у мјесту Маслине Столац дошло до удара у задњи дио његовог возила од стране возила „голф“.

-Услијед удара његово возило је стјерано с пута. Иза „голфа“ стала су још два возила, марке БМW и „пасат“ из којих је изашла група од око 10 лица, маскираних и са бејзбол палицама који лупају по његовом возилу на које бацају бакље, након чега насрћу на лица која су се скупа с њим налазила у возилу, те их ударају палицама по читавом тијелу. Након тога су се возилима удаљили у непознатом правцу - саопћено је.

Заједно с пријавитељем у возилу с су се налазили Е.Г. (21) из Стоца, Д.Б. (22) из Горице-Столац и Ф.Б. (18) из Горице-Столац.

Сва четворица су задобила повреде неутврђеног степена, те им је указана помоћ у Дому здравља Столац, након чега је Д.Б. упућен на ЦУМ Мостар, док су Е.Г, М.А, и Ф.Б. упућени у РМЦ „Др. Сафет Мујић“ Мостар.

Након инцидента подршку локалним полицијским службама упутило је и Федерално министарство унутрашњих послова на челу са министром Рамом Исаком.

(Клиx)  Фото: Фацебоок

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Тузлак

09.04.2024 14:49

Промицатељи еуропских вриједности

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

09.04.2024 16:07

Дивљаци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Име

09.04.2024 17:06

СТОКА

ОДГОВОРИТЕ