Живојиновићи за вилу подигли кредит од 500.000 евра

Певачица Александра Пријовић и њен супруг и сарадник Филип Живојиновић пре него што су се венчали купили су луксузну кућу на Бежаниској коси и за то су подигли кредит од 500.000 евра.

Забава 08.04.2024 | 10:41
Живојиновићи за вилу подигли кредит од 500.000 евра

Певачица Александра Пријовић и њен супруг и сарадник Филип Живојиновић пре него што су се венчали купили су луксузну кућу на Бежаниској коси. Њихов дом има чак четири спаваће собе, а некретнина коју су купили Александра и Филип налази се у близини куће Лепе Брене и Бобе Живојиновића.

Посебан детаљ у дневној соби јесте бели клавир, украшен фигурицама белог анђела и белим цвећем. У кући има и неколико гломазних огледала, а Александри је посебно омиљено оно у спаваћој соби, пред којим се неретко фотографише.

Певачица воли да се опушта уз кафу на тераси, одакле се простире прелеп поглед. Међутим, кад је реч о дворишту, оно се са улице не да видети због високе металне капије, па породица има приватност док у њему ужива.

Подсетимо, брачни пар пазарио је некретнину од 500.000 евра, која се налази надомак дома Лепе Брене и Бобе Живојиновића.

- Филип и Прија су одлучили да подигну кредит за луксузну вилу, која кошта око пола милиона евра. Желели су да се скуће близу његове породице, па ће им суседи бити управо Брена и Боба - причао је извор и додао да је Живојиновићима била битна и локација новог дома.

Иако њен посао захтева честа путовања и наступе до раних јутарњих часова, Александра, како је једном приликом открила, није ноћна птица, већ слободно време воли да проведе у свом породичном гнезду.

- Највише уживам кад сам с породицом, кад сам са сином. Волим да лежим и гледам телевизију. Само да не морам нигде да идем - признала је Александра за сторy.хр и истакла да је највише опушта боравак у кући.

- Пошто немам пуно времена, једном или двапут месечно ме ухвати лудило па спремам по кући. Пошто је кућа на четири нивоа, ја одвојим цео дан и спремам од подрума на горе. Имам спремачицу, али свако ће се сложити да власник најбоље очисти свој простор - каже Александра.

У комшилуку Александре Пријовић имају само речи хвале за младу певачицу. Како кажу, раније су је често виђали у кежуал издању како са сином обилази игралиште у крају.

Подсетимо, Александра Пријовић (28) кренула је турнеку "Од истока до запада" концертима у београдској Арени, затим је постала феномен у Хрватској, где је продала пет загребачких Арена, у Осијеку је такође имала пет концерата, а овог викенда је одржала и три концерта у Новом Саду.

(Курир) Фото: Петар Алексић, Немања Николић

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Драган ст

08.04.2024 11:25

И ста то нас занима. Имате ли о чему паметнијем писати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Медији.... ?

08.04.2024 12:26

Изгубили сте сав кредибилитет...!

Name

Новинарска внаго

08.04.2024 13:43

А како ће дебили имати о чему паметнијем писат? Уосталом не пишу за џаба, добили су паре.

Name

Казе Маринко

10.04.2024 15:05

Зато прави концерте гдје стигне...ваља то отплатити мој брате...

ОДГОВОРИТЕ