Лице с Интерполове црвене потјернице крио се иза ормара

Полицијски службеници Федералне управе полиције учествовали су јуче у оперативној акцији „Гром“ коју је проводило Министарство унутрашњих послова Унско-санског кантона, којом приликом су извршени претрести на више локација, те је пронађена одређена количина дроге.

Босна и Херцеговина 05.04.2024 | 10:28
Лице с Интерполове црвене  потјернице крио се иза ормара

Приликом провођења акције, слободе је лишено лице Д.Т. за којим је расписана ИНТЕРПОЛ-ова црвена потјерница. Наведено лице је пронађено у стану у намјенски направљеном скровишту иза ормара, код наведеног лица су пронађени кривотворени документи Сјеверне Македоније.

Ово лице је предмет интересовања и истраживања Федералне управе полиције у операцији ЕУРОПОЛ-а „Емпацт ЦЦХ 2.2“ – Балкански картел, а идентификовано је као припадник Кавачког клана и лице блиско Младену Самарџији који је лишен слободе крајем прошле године на Јахорини.

Обзиром да се ради о лицу које није држављанин Босне и Херцеговине, исто је предато Суду БиХ на даље поступање, саопштено је из ФУП-а.

(Н1) Фото: ФУП  

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

МД

05.04.2024 11:00

Што се крије? Један се крио 3 године од Интерпола, па је сад директор једног великог фудбалског клуба. Коло среће се окреће.

ОДГОВОРИТЕ