Огласила се Слобина супруга након тврдњи да је он украо песму од Даре!

Након тврдњи да је Слоба Радановић "украо" песму које су платили његов колега Жељко и колегиница Дара Бубамара, његова супруга Јелена Радановић се огласила.

Забава 28.03.2024 | 18:46
Огласила се Слобина супруга након тврдњи да је он украо песму од Даре!

Како је навела, Слоба је уредно платио права на песму од аутора, након чега ју је снимио - у супротном је не би најавио.

- То треба да питате аутора, зовите Ралета (Горан Ратковић Рале). Ми смо све што је по закону испоштовали - започела је Јелена и додала:

- То вам је иста ситуација какву су имале Милица Павловић и Ана Николић, боље зовите Ралета, он ће вам дати све информације, ми смо ту чисти - закључила је Јелена за медије.

Подсетимо, Дара Бубамара тврди да је Слоба Радановић присвојио песму коју је за њу писала Марина Туцаковић, а коју је она отпевала као дуетску са певачем Жељком Николићем.

- Шокирана сам! Јуче ме је звао Жељко Николић у вези са том песмом. Одакле Слоба да пева ту песму? Мене је лично Марина звала 2021. и рекла ми: "Молим те, дођи да отпеваш ту песму са Жељком, песма се зове "Инфаркт моје душе"". Ја је послушам и одем да чујем песму, одушевим се и снимам је. Мени је тада отац био у болници и осетила сам тај текст. Знам да је Жељко платио, Марина је лично правила за мене, сад то неко присваја и хвали се да је његова песма - рекла је Дара Бубамара за Информер.

(Курир.рс/<а хреф="хттпс://www.ало.рс/вип/естрада/888569/супруга-слобе-радановица-демантује-краду/вест" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Ало)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Теа

29.03.2024 01:23

Цист маркетинг. Они ово стално раде. Играју се са свима. Никог не цене. Излази албум и хоце хит какав има Милица П. И по обичају Слобица никада није крив.

ОДГОВОРИТЕ