Брена подржала Драгану и поручила да је ту за њу!

Вест да се Драгана Мирковић и Тони Бијелић разводе после 24 године брака изненадила је јавност.

Забава 28.03.2024 | 18:19
Брена подржала Драгану и поручила да је ту за њу!

Одмах је почело да се нагађа о њиховом односу, а Драгана је у саопштењу навела да већ пуне три године њих двоје не живе заједно.

Певачица Лепа Брена, која се деценијама дружи са Драганом, сада је проговорила о њиховој одлуци да ставе тачку на брак.

- Заиста не бих волела да коментаришем ту причу. То је био шок за све нас... Драгана Мирковић је моја пријатељица. Нас две смо почеле да радимо са истим човеком, који је правио велике звезде и правио један озбиљан певачки тим. Хоћу да кажем да је то један болан тренутак за све нас, за мене поготово... Могу да замислим како се она осећа - почела је Брена.

Dragana MirkovićФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН ИНСТАГРАМ

- Волела бих да кажем једну ствар... Да, као њена пријатељица, жена, мајка и супруга, потпуно разумем у каквој се она емотивној ситуацији налази - наставила је фолк звезда.

- Само желим да је испоштују и да јој не стављају со на рану, јер је она једна од добрих људи, веома часна особа, неко ко је своју каријеру градио веома озбиљно и професионално. Волела бих да јој као човек и жена пружим апсолутну подршку и да зна да сам уз њу свугде и да сам у сваком трену на њеној страни! - закључила је Брена за "Први ред" на К1.

(курир.рс/к1)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ТЕШКО МАМА

28.03.2024 18:44

Аман оставите нас на миру више са вашима растанцима и састанцима. Кога брига за Вас и Ваше приватне животе. Само се ријешили Хариса и оне његове малољетне спонзоруше одмах се натоварили ови ликови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ваљда

28.03.2024 18:52

Сад си и Ти на реду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бон јови

28.03.2024 21:18

Кућа шунда. Ајмо се искрасти из те куће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио Дјапа

01.04.2024 10:33

Подрска за Драгану Мирковиц

ОДГОВОРИТЕ