Ово је најбогатија мачка на свету удомљена из азила данас зарађује милионе!

Ово је Нала, најбогатија мачку на свијету која је "тешка" 84 милиона фунти (скоро 100 милиона евра) и зарађује 12.000 фунти (око 14.000 евра) по објави на Инстаграму.

Занимљивости 28.03.2024 | 15:35
Ово је најбогатија мачка на свету удомљена из азила данас зарађује милионе!

Нала се купа у новцу, али њено поријекло је скромно, јер је угледала свијет у склоништу за животиње.

Налин власник Пуки заљубио се у мачку на први поглед док је био у посети центру за прихватање мачака у Лос Анђелесу.

Преслатка мачка није само мегабогата, већ је и позната и може се похвалити "војском" од више од четири милиона лојалних пратилаца на Инстаграму.

Нала има невјероватних 7.000 постова на овој друштвеној мрежи, а подијељено са њеним богатством од 80 милиона фунти, то је у просјеку 12.000 фунти по објави, преноси Сан.

Пуки (право име му је Варисири Матачитипан) је 2012. године одлучио да дијели авантуре своје мачке на Инстаграму.

"Нала је највјероватније прва мачка на интернету која је саму себе представљала и мислим да је то један од разлога због кога се допала људима", каже власник.

Мјешанка сијамске и таби мачке постала је инспирација бренда хране за мачке и лансирала је сопствену линију робе, зарађујући свом власнику невјероватних 84 милиона фунти.

Нала такође држи Гинисов свјетски рекорд за најпраћенију мачку на Инстаграму, а освојила је и титулу "ТикТокер године".

Када су питали Пуки колико времена посвећује налозима на друштвеним мрежама, рекао је да је то посао са пуним радним временом, што је још један од разлога зашто Налина популарност и даље расте.

Говорећи о идентитету Налиног бренда и њеној нето вриједности, власник каже да је још у "невјерици".

"Ни дан-данас не вјерујем у све што се догађа, нити сам помислио да ћу икад стићи довде, чак и да гостујем на телевизији. Веома сам захвалан због свега што се догодило и мислим да се све дешава с разлогом. У то вријеме на мом банковном рачуну било је само 82 пенија и ризиковао сам да постанем бескућник да бих спасао ову јадну мачку", признао је Пуки у једном ТВ интервјуу.

И не само да је Нала помогла Пукију да оствари своје снове, већ му је помогла и да пронађе љубав.

"Моја партнерка и ја упознали смо се преко Инстаграма у вријеме када сам отворио Налин налог и почео да наручујем лептир машне. Тако сам упознао Шенон, у вријеме када је усвојила своје двије сестричине: оне су тада имале пет и шест година и морала је да напусти свој стални посао да би се бринула о њима", присјећа се Пуки, преноси Телеграф.

(глассрпске.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар