Ђоковић раскинуо сарадњу са Иванишевићем

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић раскинуо је сарадњу са хрватским тренером Гораном Иванишевићем.

Спорт 27.03.2024 | 10:00
Ђоковић раскинуо сарадњу са Иванишевићем

Ђоковић је на друштвеним мрежама објавио да је после скоро шест година раскинуо сарадњу са Иванишевићем.

"Јасно се сећам тренутка када само позвао Горана да буде део мог тима. Било је то 2018. године. И Маријан (Вајда) и ја смо тражили неку иновацију, да донесемо неку магију сервиса у наш дуо. У ствари, не само да смо добили сервис, већ и много смеха, забаве, завршених година на месту број један, оборених рекорда и још 12 гренд слемова (и неколико финала) од тада. Да ли сам поменуо и мало драме? Навијачи би то требало да знају", написао је Ђоковић на свом Инстаграм профилу.

Српски тенисер је потом навео је његово пријатељство са Иванишевићем чврсто као стена.

 "Горан и ја смо пре неколико дана решили да прекинемо сарадњу. Наша хемија на терену имала је успоне и падове, али наше пријатељство је одувек било чврсто као стена. У ствари, поносан сам што могу да кажем, да осим што смо заједно освајали турнире, имали смо и битку са стране у парћису (друштвена игра) много година. Тај турнир за нас никада не престаје: Шефињо, хвала на свему пријатељу. Волим те", додао је светски број један.

Најбољи тенисер света се тренутно у Београду припрема за наставак сезоне.

(Тањуг) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Рајко

27.03.2024 11:38

Требао је и давно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

27.03.2024 12:12

Никад га није требао ни ангазовати. Овако це они његови говорити како су имали тренера најбољег тенисера, а вјероватно и најбољег спортисте свих времена.