Слађана Милошевић последних 10 дана провела у болници а ево од чега је боловала!

Слађана Милошевић умрла је данас у земунској болници у 69. години живота. Рок дива преминула је у земунској болници, где је последњих 10 дана живота била на лечењу.

Магазин 26.03.2024 | 15:35
Слађана Милошевић последних 10 дана провела у болници а ево од чега је боловала!

Била је тешко болесна,имала је инфекцију плућа и у једном тренутку била је позитивна на ковид 19.

Тачан узрок смрти још увек није званично познат.

Певачица је лежала на интензивној нези.

Слађана Милошевић је и  пре неколико месеци  завршила у болници. Она је раније говорила о свом стању и већ тада угроженом здрављу.

- Болест носи назив Сјегренов синдром. Њена симптоматологија и начин лечења и даље су непознати многим докторима. Често је своде на поједностављени имунолошки поремећај, а она је у ствари смртоносна. Нажалост, болест је веома тешка, са бројним имунолошким променама. Напада све телесне системе. Једино кинеска традиционална медицина може помоћи, јер од раних дана третира човека као јединствену целину. У западној медицини једино психосоматика има такав приступ. Човек је јединство тела и психе и само тако се може лечити - рекла је певачица, која је између осталог, открила на кога може највише да се ослони.

- На свог брата и неколико пријатеља. лако се Фејсбук и Инстаграм тумаче као мреже са површним везама, осамљеност модерног човека постаје чињеница. Ретка су пријатељства. Психолошка истраживања кажу да данас људи просечно имају једног или ниједног пријатеља, док су осамдесетих имали десетак. Људи ређе одлазе у цркву, разговори међу комшијама готово да су ишчезли. Претворили смо се у друштво с нарцисоидним поремећајем - рекла је Слађана.

Slađana MilosevićФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Да подсетимо, Слађана Милошевић, чије је право име било Александра, рођена је у Београду 3. октобра 1955. године и сматрана је иконом новог таласа осамдесетих у Југославији.

(курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мм

26.03.2024 21:12

Вјечна јој слава.Била је изузетно, харизматична и талентована особа.

ОДГОВОРИТЕ