Ана Бекута се враћа у Звезде Гранда!

Након више од месец дана, певачица Ана Бекута враћа се у судијску столицу најгледанијег такмичења на Балкану „Звезде Гранда“.

Забава 25.03.2024 | 18:57
Ана Бекута се враћа у Звезде Гранда!

Да је ова вест тачна, открили су њени такмичари који су јуче на друштвеним мрежама поделили фотографије и видео снимке са менторске пробе коју је водила управо Ана.

Како смо могли да видимо, њени кандидати су вредно вежбали у Грандовом студију, док их је Ана са осмехом бодрила.

Ana BekutaФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ

Подсетимо, у неколико емисија, Ану је заменио Драган Којић Кеба који се одлично прилагодио новој улоози члана жирија у „Звездама Гранда“.

- Кандидати су супер. Успео сам, надам се да упијају оно што им причам стално, а то је да каналишу енергију и да распореде своју психо-физичку снагу. Треба до последње секунде играти утакмицу, односно, певати. Рекао сам им да сам и ја прошао све оно што они сада пролазе, у много мањем обиму. Док сам живео у Лозници такмичио сам се у околним градовима и селима, пет годинама сам побеђивао. Ја сам се такмичио са 14 година, а тада су ми се тресле панталоне од треме, потпуно их разумем, исто сам и ја имао жири који ме је оцењивао. Није сигурно био стручан као овај сада, али сам ја дрхтао пред њима – додао је Којић.

Ana Bekuta, Dragan Kojić KebaФОТО: НЕМАЊА НИКОЛИЋ

(Курир.рс/Гранд)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Их

25.03.2024 21:15

Бас ме насикирасе ови пјевци како ћу заспати.

ОДГОВОРИТЕ