Нада Топчагић открила шта су јој доктори установили

Нада Топчагић примљена је у Ургентни центар због болова у стомаку, где је провела ноћ на прегледима, а рано јутрос је напустила болницу.

Забава 25.03.2024 | 18:34
Нада Топчагић открила шта су јој доктори установили

- Добро сам сада, вриснула сам када су ми саопштили да излазим. Била сам у Бановцима са пријатељима, где сам сређивала двориште и у једном тренутку сам осетила јак бол у стомаку. Након тога су ме одвезли у болницу где ми је указана сва помоћ и обавила сам разна испитивања - открила је Топчагићева, која је признала шта су јој доктори установили након прегледа.

- Прво сам помислила да је у питању проблем са желуцем или хеликобактерија. Установљено ми је да ми је пукао чир и имам проблем са дванаестопалачним цревом. Морам на хитну дијету и за 15 дана треба да се јавим на контроли.

Певачица је веома захвална докторима који су претходне ноћи бринули о њој.

- Желим да се захвалим свима, целе ноћи су били уз мене. Након што сам добила отпусну листу, позвала сам доктора у кафану - открила је Нада.

Nada TopčagićФОТО: КУРИР ТВ

Топчагићева признаје да је тек сада видела колико је вољена, али се посебно захвалила Зорици Марковић, која се уплашила због колегинициног нарушеног здравственог стања.

Моја Зорица ми је још пре три месеца рекла да идем да се прегледам, да урадим детаљна испитивања, али сам се плашила - признала је певачица.

(курир.рс/ало)

Коментари / 0

Оставите коментар