Вилијам и Кејт дирнути подршком људи широм свијета

Принц и принцеза од Велса, Вилијам и Кејт, дирнути су порукама које су добили након што је Кејт саопштила да јој је дијагностикован рак, саопштио је портпарол Кенсингтонске палате.

Свијет 24.03.2024 | 10:35
Вилијам и Кејт дирнути подршком људи широм свијета

"Принц и принцеза су изузетно дирнути љубазним порукама људи овде у Великој Британији, широм Комонвелта и широм света као одговор на поруку Њеног Краљевског Височанства", наводи се у саопштењу, преноси ББЦ.

Додаје се да су захвални на томе што је јавност разумела њихов захтев за приватношћу.

Принцеза од Велса Кејт у петак је објавила видео-поруку у којој је саопштила да јој је дијагностикован рак док је била подвргнута великој операцији абдомена на лондонској клиници почетком године.

Кејт је последњи пут виђена на званичној краљевској служби за Божић, када је са остатком породице ишла у цркву у Сандрингему.

У јануару је примљена у болницу на две недеље и очекивало се да ће се опорављати неколико месеци.

Њено непојављивање у јавности подстакло је гласине о њеном здрављу, које су се само погоршале када је објавила породичну слику поводом Дана мајки, где је Кејт седела окружена са троје деце.

Након што се показало да је слика дигитално измењена, Кејт се лично извинила због уређивања слике, али оригинална фотографија никада није објављена.

Она и Вилијам су тада примећени у радњи на фарми у Виндзору, што је изазвало необичне спекулације да ју је заменио двојник.

Принцеза је, међутим, истакла да је добро, да је сваки дан све јача и да се фокусира на ствари које ц́е јој помоц́и да се излечи, затраживши приватност како би омогућила породици да се носи са њеним стањем.

"Надамо се да ћете разумети да нам, као породици, сада треба мало времена, простора и приватности док завршим свој третман. Мој рад ми је увек доносио осећај испуњености и радујем се што ћу се вратити када будем могла, али за сада морам да се фокусирам на потпуни опоравак", рекла је Кејт.

(Тањуг) Фото: Самир Хуссеин - Поол/WиреИмаге

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Оли

24.03.2024 12:11

Зао ми је млада жена,није лако бити ни принцеза како ми то замишљамо🙏

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

24.03.2024 12:12

Да ми је успоредити степен подршка њима и подршке активностима да се спријечи страдање и убијање дјеце широм свијета. Какав ли би резултат био?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Воја

24.03.2024 12:14

Ста је толико битна ова Мидлтон да се о њој пише. Уз апсолутно саосјећање, али толико наше дјеце болује од карцинома, невиних људи сваки дан гину у Палестини, Украјини и широм свијета и ко пита за њих. Нисам чуо да се дотична несто саосјецала са патњама других. Али и медији промовису да један нечији живот је вриједнији него десетине хиљада неких који нису из високе класе, а то није хришћански.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славица

24.03.2024 12:34

Храбра жено не размишљају о својој болести превише покушај живети нормално све ће то за тебе једног дана бити ружна прошлост. Лијекова ина треба само уз то твоја јака воља за животом љубави имаш довољно да све то преброди. Шаљем ти сваку своју подршку буди храбра све ће проћи и да дуго живиш својој дјеци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кејт Мидлтон

24.03.2024 13:29

Хвала Славице, зива и здрава ти мени била. Твоја подрска ми пуно знаци. Хвала Богу, имам и пара за те лијекове који постоје, то је најбитније. Замисли тек, моја Славице, да немам пара, каква би то мука била. Има људи који немају, па морају крепати, ал ја Богу хвала нецу.

Name

Све набоље

24.03.2024 13:16

И ја јој желим, као и сваком болеснику, да сто прије оздрави. Али, питам се како је оним људима што немају статус, било какав, не само принцезе, паре и подршку, о здравственом осигурању да не говорим, а сусрели су се са оваком опаком болесцу🤔Још уз то све,дјецу нема ко да чува, ил су сами и заборављени, немају плату, јер немају посла ил не могу да раде. Дајте мало саосјецања са обичним свијетом који сваки дан излази на крај да преживи све ово, а камоли уз то све још и болест. Мислим, она реално нема пуно да брине ни о чему,ко остали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сињ

24.03.2024 13:49

ВАКЦИНИСАНА ТО ЈЕ ДОВОЉНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д

25.03.2024 22:46

Подрска за Принцезу

ОДГОВОРИТЕ