Порука подршке принцези Кејт од Харија и Меган

Британски принц Хари и његова супруга Меган пожељели су здравље и брз опоравак принцези од Велса Кејт Мидлтон која је раније данас саопштила да јој је дијагностикован рак док је била подвргнута великој операцији абдомена на лондонској клиници почетком године.

Свијет 22.03.2024 | 23:05
Порука подршке принцези Кејт од Харија и Меган

“Желимо здравље и изљечење Кејт и породици и надамо се да ће то моћи да ураде у приватности и у миру”, навели су Хари и Меган, наводи ББЦ.

Принцеза од Велса Кејт претходно је објавила видео-поруку у којој је навела да се тренутно опоравља од операције, након чега ће, како каже, бити подвргнута “превентивној хемиотерапији”, по савету њеног медицинског тима.

Кејт је посљедњи пут виђена на званичној краљевској служби за Божић, када је са остатком породице ишла у цркву у Сандрингему.

У јануару је примљена у болницу на двије недјеље и очекивало се да ће се опорављати неколико мјесеци, и да ће се вратити на службене дужности тек послије Ускрса.

Њено непојављивање у јавности подстакло је гласине о њеном здрављу, које су се само погоршале када је објавила породичну слику поводом Дана мајки, гдје је Кејт седилс окружена са троје дјеце.

Након што се показало да је слика дигитално измијењена, Кејт се лично извинила због уређивања слике, али оригинална фотографија никада није објављена.

Принцеза је истакла да је добро, да је сваки дан све јача и да се фокусира на ствари које ц́е јој помоц́и да се излијечи, затраживши приватност како би омогућила породици да се носи са њеним стањем.

“Надамо се да ћете разумјети да нам, као породици, сада треба мало времена, простора и приватности док завршим свој третман. Мој рад ми је увијек доносио осјећај испуњености и радујем се што ћу се вратити када будем могла, али за сада морам да се фокусирам на потпуни опоравак”, рекла је Кејт.

(Тањуг) Фото: Тањуг/АП

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дарио Дјапа

23.03.2024 08:06

Подрска Принцези да се опорави

ОДГОВОРИТЕ