Данас сунчаније и топлије вријеме у већини крајева

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас се очекује сунчаније вријеме у већини крајева, док ће на истоку бити облачније.

Република Српска 14.03.2024 | 08:11
Данас сунчаније и топлије вријеме у већини крајева

На крајњем југу током првог дијела дана биће сунчано уз малу облачност. У подневним часовима доћи ће до постепеног раслојавања облачности, па ће у већини крајева бити сунчаније, док ће на истоку остати облачније, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Вјетар ће бити слаб, сјеверних смјерова, на југу слаба до умјерена бура.

Највиша температура ваздуха од 10 на истоку и југоистоку до 17 у Херцеговини и на западу, у вишим предјелима од шест степени Целзијусових.

Према подацима Федералног хидрометеоролошког завода, јутрос преовладава умјерено до претежно облачно вријеме, по котлинама и уз ријечне токове има магле, док је на југу суначније.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Хан Пијесак, Дринић један, Чемерно, Бјелашница, Јајце два, Рибник, Бихаћ, Горажде, Сански Мост, Сарајево, Зеница три, Соколац, Рудо, Мркоњић Град, Калиновик, Приједор четири, Вишеград, Гацко, Нови Град, Сребреница пет, Требиње, Фоча, Мостар, Тузла шест, Бањалука, Добој, Зворник, Србац, Неум седам, Бијељина осам степени Целзијусових. 

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар