Лажна зубарка са лажним сликама у друштву естраде!?

Лажна зубарка Снежана је на фотографије инфлуенсерке фотошопирала своје лице.

Забава 07.03.2024 | 18:35
Лажна зубарка са лажним сликама у друштву естраде!?

Снежана С. (48), која је ухапшена због сумње да је радила естетске и стоматолошке захвате у свом салону иако за то није имала одговарајуће образовање, поред 40 жена које је оштетила у свом салону лепоте "БВ Дентал Естетиц" у Београду на води, не само да је лагала о својој дипломи Медицинског факултета, већ је на друштвеним мрежама настојала да гради лажну слику о себи. Такав један пример је и фотографија са популарним певачем народне музике коју је обрадила и на лице супруге певача, ставила своје.

Кривична пријава против Снежане С. поднета је због сумње да се бавила надрилекарством и радила естетске и стоматолошке захтеве у ординацији "БВ Дентал Естетиц" у Београду на води. Такође, сумњичи се и да је починила кривично дело фалсификовање исправе, те да је у периоду од 21. новембра 2021. године у својој ординацији пружала стоматолошке и услуге "Антиаге" медицине са наводно стеченим звањем "доктор стоматологије" и издатом дипломом Медицинског факултета Универзитета у Приштини од 27. фебруара 1999. године. 

Испоставило се да је њена диплома фалсификована. Интересантно је да се осумњичена надрилекарка хвалила да је Медицински факултет завршила за четири и по године, док је минимум времена које је морала да проведе у тој установи био пет година.

Не само да је створила лажну слику о свом образовању и очигледно недовољним квалификацијама да се бави овим послом, већ је и на друштвеним мрежама покушала да створи слику о себи која је по свему судећи била лажна. Тако је надрилекарка објављивала фотографије са познатим личностима, хвалила се луксузним животом, била веома активна на друштвеним мрежама, о чему сведоче бројне фотографије које је делила са пратиоцима и виртуалним пријатељима.

ИЗВОР: ИНФОРМЕР/ИВОНА_ПОЛУМЕНТА/СЦРЕЕНСХОТ

Лажна фотографија са певачем

На профилној фотографији на свом Фејсбук профилу осумњичена је држала фотографију са популарним певачем народне музике Дадом Полументом. Међутим, у међувремену се огласила и певачева супруга Ивона Полумента, која је објаснила да је надрилекарка украла фотографију ње и њеног супруга и да је обрадила фотографију тако да уместо њеног лица, сада стоји Снежанино лице.

"Катастрофа! Чиме се људи баве. Ова госпођа је убацила своје лице у моје и то држи као профилну слику. Боже, помози оваквим људима, шта друго рећи", написала је Ивона и објавила оригиналну фотографију.  И поред 'лажног' позирања са певачима, Дадо Полумента није једина позната личност са којом се појављује на фотографијама. Како се може видети сликала се са певачима Адилом, Ацом Пејовић, али и Рушком Јакић. Да ли је на тај начин желела да своју професионалну каријеру и углед у друштву прикаже у што позитивнијем светлу или је по среди нешто треће, требало би да буде откривено током истраге.

И фотографија Полументе није једина коју је преправљала да изгледа као да је њена. На друштвеним мрежама новинари су пронашли и особе којима је крала и друге фотографије и на њих 'лепила' своје лице, као што је случај једне инфлуенсерке.

40 жртава

Према писању београдских медија, надрилекарка је оштетила око 40 жена нудећи своје услуге путем интернета, тачније друштвених мрежа и сајтова који дају попусте на одређене услуге. Тако је третмане који коштају и по неколико десетина хиљада динара, нудила по цени од пар хиљада. Верује се да је управо цена била једна од замки у коју су упадали пацијенти. Попуњавање бора хијалуронским филтером, рецимо, који је оглашавала за 8.000 динара, третмане опоравка косе крвном плазмом за 5.500 динара, иако је вредност поменутих третмана готово 20.000 динара.

(мондо.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар