Где је нестала Индира Радић?!

Индира Радић након енормне популарности коју је стекла великим хитовима одлучила је да се повуче из медија и направи баланс приватног и пословног живота.

Забава 07.03.2024 | 16:50
Где је нестала Индира Радић?!

Наиме, певачица призање да слава има своју цену коју она није била спремна да плати због чега се одлучила на драстичан корак који је могао да остави озбиљне последице по њену каријеру.

Ипак она је била спремна на све зарад свог мира.

Где је нестала Индира Радић?

- Ја сам раноранилац јер некако сам схватила да је живот кратак и да треба га искористити на најбољи могући начин .Трудим се да живим колико могу здраво зато сам се повукла и негде сам се склонила зато што је то све презаисићење организма. Годинама трајем и дође кулминација када кажем: „Боље је да се склоним и живим нормално него да плаћам лечење“- рекла је за Прву.

Индира је одлучила да ускоро обрадује публику новим пројектом који је најавила, али и великим кораком који су сви дуго чекали.

- Спремам нови цд, биће и Арена да ли ове или следеће године зависи од албума- открила је певачица.

Indira RadićФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

Како има само сина, Индира не крије да јој је увек била жеља да добије ћерку, а та жеља јој се остварила када се њен наследник оженио.

-Откако се мој син оженио и довео снајку Елину, ја сам добила ћерку. Цео живот сам о томе маштала и жеља ми се испунила. Савршено смо се уклопиле, као судбина да нас је спојила. Боље се са њом слажем него са сином ‒ казала је Индира својеверено.

(Курир.рс/Гранд)

Коментари / 0

Оставите коментар