Харис отркио разлог краха брака са Мелином: Преварени муж задњи сазна!

Тема број један на српској естради већ недељама је развод Хариса и Мелине Џиновић, који су решили да на своју љубав дугу 22 година дефинитивно ставе тачку.

Забава 07.03.2024 | 16:19
Харис отркио разлог краха брака са Мелином: Преварени муж задњи сазна!

Како сваким даном у јавност испливавају нове информације око овог пара, Харис је сада по први пут решио да открије шта је кумовало краху њиховог брака.

''Она зна разлог, она је напустила мене, нисам ја њу. Ја не знам ништа, углавном преварени муж задњи сазна'', тим је речима Харис Џиновић прекинуо медијску ћутњу и први пут проговорио о разлогу краха брака с 30 година млађом модном креаторком Мелином.

''Кажу људи да је развод после смрти најтежа ствар. Ја бих то мало демантовао'', рекао је Харис, па открио шта мисли под тим. ''Па фино, ако се теби не свиђа да будеш са мном, нећу ни ја с тобом'', закључио је кратко.

Ипак, како и сам тврди, брачни бродолом није га сломио.

''Иначе бих седео у кући, туговао, не бих певао, не бих ишао по концертима, не бих радио, не бих се смејао...'' каже.

Haris Džinović, Melina Džinović<спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ, НИКОЛА АНЂИЋ

У овом тренутку, попут сваког оца, Харис највише размишља о деци. ''Они су поприлично велики, није им то лако пало''

Подсетимо, Харис је Мелину упознао 2003. године. Након што ју је угледао у једном кафићу у родном Сарајеву, није се смирио док није добио њен број телефона.

(Курир.рс/<а хреф="хттпс://схоwбузз.дневник.хр/инмагазин/ексклузивно-харис-дзиновиц-први-пута-о-разлозима-развода-брака---836344.хтмл" таргет="_бланк" рел="ноопенер"> Ин магазин)

Коментари / 0

Оставите коментар