Заједничка акција: Двије особе лишене слободе

У тијеку оперативна акција СПИДЕР на подручју Дервенте и Зворника, двоје лишено слободе

Република Српска 07.03.2024 | 11:16
Заједничка акција: Двије особе лишене слободе

Полицијски службеници Централне истражне канцеларије, у сарадњи са полицијским службеницима Министарства унутрашњих послова Републике Српске, проводе активности на реализацији оперативне акције кодног назива СПИДЕР усмјерене на документирању кривичних дјела везених за организовано кријумчарење људи преко државне границе.

Предметне службене радње се подузимају на три локације на подручју Дервенте и на једној локацији на подручју Зворника, у склопу чега су лишене слободе двије осумњичене особе над којима је у току криминалистичка обрада.

Реализација предметних активности је под надзором Тужилаштва Босне и Херцеговине, а по наредбама Суда Босне и Херцеговине.

(БН) Фото: Илустрација 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Пери

07.03.2024 11:46

Хапсе ове ситне за дрогу, неке ситне кријумцаре, само не хапсе криминалце сто опљацкасе и ентитет и дрзаву. Толико привредног криминала а ни једне оптузнице, то ни у Колумбији нема. Изгледа, док све не опљацкају, убиства немају судски епилог. А и тице на грани знају од куд све долази али мафија заробила све институције. Па у рату су фирме радиле

ОДГОВОРИТЕ
Name

Друг мер

08.03.2024 23:13

Шта ће и хапсити џаба се малтретирају нема казне за таксисте могу их возит гдје хоће још могу добити само тужбе за малтретирање људи !Тако одлучује садашње тужилаштво БиХ!

ОДГОВОРИТЕ