Баћа по други пут постао отац!

Милица Микић, психолошкиња и супруга нашег популарног глумца Миодрага Радоњића Баће, породила се данас и на свет донела здравог дечака.

Забава 06.03.2024 | 18:59
Баћа по други пут постао отац!

Порођај је прошао у најбољем реду, а Милица и дечак се тренутно одмарају у породилшту.

Милица и Миодраг већ имају једног дечака, кога су добили средином децембра 2020. године и дали му име Сава.

Подсетимо, Миодраг је почетком децембра прошле године потврдио да му је супруга поново у другом стању, као и да чекају још једног сина. Тада је Баћа потврдио да ће добити још једног сина.

- Да, истина је. Чекамо друго дете и то још једног сина. Хвала вам пуно на лепим жељама - рекао је Баћа за домаће медије.

Супруга глумца Миодрага Радоњића завршила је психологију, а о њеној лепоти се много пише и прича. Многи је упоређују и са славном глумицом Моником Белучи, а са њом ју је поистовећивао и сам глумац.

Углавном, код Милице на профилу превладавају фотографије из свакодневнице, те када објави неку где је елегантније обучена, људи се одушеве њеном витком линијом и природном лепотом. Једном приликом, Баћа је открио шта воли код ње.

Miodrag Radonjić<спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ИНСТАГРАМ

- Њену непосредност, сигурност и отвореност ка животу. Она никада не устукне пред неким проблемом или препреком. Веома је стабилна и сигурна у себе. Наши ставови се подударају у многим ситуацијама и то је оно што нас чврсто веже.

(Курир.рс/<а хреф="хттпс://www.република.рс/забава/естрада/522101/миодраг-радоњиц-баца-постао-отац" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Република)

Коментари / 0

Оставите коментар