Глумац годинама глуми просјака и тако зарађује

Последњих 12 година кинески професионални глумац Лу Јинганг зарађује за живот глумец́и сиромашног просјака на популарном сценском месту “Кинминг Схангхе Гарден ” прикупљајуц́и новац и храну од добродушних грађана.

Занимљивости 06.03.2024 | 17:11
Глумац годинама глуми просјака и тако зарађује

Када видите Лу Јинганга на послу, помислили бисте да је он ништа друго до јадни просјак који жели да састави крај с крајем, али то је само зато што је заиста добар у свом послу.

Лу је професионални глумац који вец́ 12 година игра улогу просјака у живописној области Кинминг Схангхе Гарден у кинеској провинцији Хенан.
Са својим прљавим лицем, тужним очима штенета и скромном одец́ом, усавршио је уметност да натера туристе да копају дубоко по џеповима и помогну јадном момку да изађе.

Само он је веома добар у претварању да је сиромашан јер је у стварности све само не то. Талентовани професионални глумац наводно зарађује до 70.000 јуана (9.730 долара) односно 8.945 евра месечно, плус више хране него што би икада могао да се нада да ц́е појести.

Према “Тиме Доцтор, просечна месечна плата у Кини тренутно је око 29.000 јуана (око 3.677 евра), што Лу Јинганга чини једним од појединаца са највец́ом зарадом у тој азијској земљи. Неки су отишли ​​толико далеко да га називају најбогатијим просјаком у Кини, што је технички нетачно јер је он професионални глумац који игра просјака за профит.

Лу каже да је одабрао овај необичан пут каријере јер је једноставно волео да наступа и то му је дало прилику да уради управо то, без потребе да иде на аудицију. Породица га у почетку није подржавала, што је и разумљиво, али након што су видели да зарађује прилично лепо месечно, предомислили су се.

Како је време пролазило и Лу Јинганг се прилагођавао својој свакодневној улози и наступу који га је недавно учинио интернет славном личношц́у, постајао је све бољи у привлачењу симпатија људи и њиховог новца. Његова скромна одец́а, тужан израз на његовом неопраном лицу и његове молбе стварају слику која чини да људи копају по џеповима и да му дају новац.

Lu Jingang glumi prosjakaЛу Јинганг је профи глумац али глуми просјака већ 12 година

Он је срец́нији од мене, ја сам прави просјак“, написала је једна особа.

“Желим да дам отказ и да будем просјак“, прокоментарисао је неко други.

Занимљиво је да је Лу Јинганг упозорио људе да не долазе у Кинминг Схангхе Гарден да окушају срец́у као просјаци, јер би им било тешко да се такмиче са његовом добро увежбаном глумом.

(<а хреф="хттпс://занимљивостидана.цом/занимљивости/професионални-глумац-зарадјује-тако-сто-глуми-просјака.хтмл">занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар