Напад у БЛ: Флашом разбили главу, а шипком ауто

Бањалучани С.М. и М.З. осумњичени су за напад на једну особу коју су флашом ударили у главу, а потом су јој шипком оштетили ауто.

Република Српска 05.03.2024 | 14:32
Напад у БЛ: Флашом разбили главу, а шипком ауто

Терете их да су у понедјељак један час иза поноћи у Бањалуци флашом нанијели повреде оштећеном, а потом металном шипком оштетила путничко БМW.

“Оштећеном је указана љекарска помоћ на Универзитетском – клиничком центру Републике Српске. Осумњичени су подвргнути испитивању на присуство алкохола па је код С.М. утврђено присуство од 1,81 г/кг, а код лица М.З. присуство од 2,76 г/кг алкохола у организму”, наводе из полиције.

Током криминалистичке обраде С.М. пронађен је и одузет гасни пиштољ и против њега слиједи подношење захтјева за покретање прекршајног поступка због почињеног прекршаја из члана 34. став 2. Закона о оружју и муницији.

Терете их за кривична дјела тјелесна повреда и оштећење и одузимање туђе ствари. О свему наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

(Независне) Фото: Илустрација 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Апсурд и не допустиво

05.03.2024 14:59

Стока прво у затвор не на услов и онда да плате стету и за возило и душевну и физичку бол човјеку само тако се мозе зауставити насиље и овакви сценарији !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад-Нострадамус

05.03.2024 18:09

А ста ако су то урадили по наредби из комитета,како их онда казнити или ко смије да их казни.

Name

Л

06.03.2024 07:42

Јој како се ти насилници требају казњавати ја бих то тукао као волове.

ОДГОВОРИТЕ