Власт припрема велике скупове "Литијама за литијум"!?

"...Ми морамо спријечити обманути народ од стране те опозиције да нас заустави на путу просперитета којим смо пошли: зато наша владајућа коалиција припрема јавне скупове под називом ‘Литијама за литијум’!..."

Република Српска 03.03.2024 | 09:56
Власт припрема велике скупове "Литијама за литијум"!?

“Петиција грађана против отварања рудника литијума на Мајевици је крајње исполитизована од стране такозване опозиције и не знам како би онда могла уопште да буде разматрана на сједници Народне скупштине Републике Српске. Ми морамо спријечити обманути народ од стране те опозиције да нас заустави на путу просперитета којим смо пошли: зато наша владајућа коалиција припрема јавне скупове под називом ‘Литијама за литијум’!

Подсјећам вас да изворна ријеч ‘литија’ на нашем језику значи ‘страсна молитва’, а ми ћемо се на овим нашим литијама страсно молити да наша влада што прије омогући експлоатацију литијума по свим свјетским стандардима!

То ће бити прави одговор свима онима који се противе нашем праву да искористимо оно што нам је Бог дао, а не дају нам ђаволови шегрти из опозиције и остали однарођени елементи. Бог је на нашој страни!", поручио је предсједник Народне скупштине РС и “Уједињене Српске” Ненад Стевандић у емисији Јавног ТВ сервиса о вјерским питањима, током панел дискусије под називом “С вјером у експлоатацију литијума на бранику отаџбине”.

Поред Стевандића, у емисији су о овој теми говорили и предсједник РС и СНСД-а Милорад Додик и лидери осталих странака владајуће коалиције у Српској.  

“Док не постанемо корисници и ексклузивни дистрибутери водоника из нафте и воде из Саудијске Арабије за европско тржиште, на чему предано ради премијер Радован Вишковић, ми се морамо окренути нашим природним ресурсима. А СНСД ће бити први на бранику нашег права не само на отварање рудника литијума, већ и читавог ланца рудника злата, никла и осталих метала и минерала од Новог Града до Требиња.

Засјешћемо храбро и на предњи и на задњи браник отаџбине да бранимо ово право народа који нам вјерује, нашег верујућег народа, како би’ постали једна од најбрже растућих економија не само у Европи, већ и шире! Вјерујем да и одговорни људи из наше цркве све ово одлично разумију и да се због тога јавно не противе овом нашем благодатном плану, а ја их, ево, позивам и да се прикључе овим нашим литијама.

Наравно, нећемо их на то тјерати, довољна нам је и њихова прећутна подршка, важно је само да не насједају на лажи ових што се противе отварању рудника литијума. А када отворимо први рудник, ми ћемо га, наравно, најприје освјештати, као онда кад смо освјештали бензинску пумпу на Мањачи!”", истакао је Додик.  

"Ја лично позивам цијелу нашу цркву да подржи ове наше праведничке литије за литијум, а да све народне непријатеље одмах искључи из црквеног чланства! Ако их сад не зауставимо у њиховом рушењу наше племените идеје о отварању рудника литијума, злата и свега осталог, ти безбожници ће сутра рушити и цркве, а безбједност свих нас биће озбиљно угрожена! Као министар безбједности, ја већ имам неке индиције да се нешто слично спрема и зато све наше безбједносне агенције треба да удвоструче, то јест УДБоструче будност!", упозорио је лидер ДНС-а Ненад Нешић.

"Као дубоко вјерујући људи, подсјећамо све наше вјернике да ријеч 'литија' потиче од појма 'литијум', што значи више литија у једној! Тако се и ми из неколико страначких колона, то јест страначких литија, сједињујемо у једној, окупљени око нашег светог циља - отварања рудника литијума! Нека нам је Бог у помоћи, поготову мени коме је дат божији благослов да овај рудник отворим!", нагласио је лидер СП-а Петар Ђокић.
 
"Као што ја у 'Мљечаници' успјешно лијечим и опорављам наш напаћени народ, што је наша влада сјајно препознала и подржала милионима марака, тако ће све нас рудници литијума и свакојаког другог блага заувијек излијечити од сиромаштва и начисто економски опоравити! Нема исцјељења и препорода без чуда, а ми смо овдје изабрани да чинимо таква чуда!", објаснио је лидер НПС-а Дарко Бањац.

"ДЕМОС значи народ, а народ је био уз нас и у много тежим тренуцима, а сад ће тек бити још више са нама, јер народ види да за нас стиже вријеме које никад није било боље: само ископаш благо за мале паре и продаш за велике! Не може бити лакше и љепше!", поручио је лидер ДЕМОС-а Недељко Чубриловић.

Текст је сатиричног садржаја

Аутор: Слободан Дурмановић

Коментари / 68

Оставите коментар
Name

Гоги Са

03.03.2024 10:05

Баш овдје ником није досадно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радоје

03.03.2024 11:20

Толико нам режим нуди тема за сатиричне приче да и није проблем написати овакву причу.Ипак хвала Дурмановићу на овом тексту!

Name

Цеца

03.03.2024 11:56

Од литијума неце имати народ никакве користе само стету Раселит це и то мало народа сто је остало а еколоска стета и загадјење је немерљиво и имаце утицај на сиру околину Од овог посла це профитирати само естаблисмент и стране корпорације Овим резимлијама зар висе није доста.какви су то људи. отели су и присвојили сву некадасњу друствену имовину,растјерали народ по бејлом свијету сад јос дај да растјерају ово мало сто је остало и загаде земљу

Name

Добојлија

03.03.2024 12:31

Незнам само како се не боје Бога крсте се само да би стим преварили и опљацкали народ,срам да вас буде кад немате ниста друго, од вас ни светиње не могу остати на миру палите свијеце ради своје пљацке,,дабогдавам све то намирио свети Архангел кад вам буде дусе вадио

Name

Пророк

03.03.2024 12:33

Све васе заслуге бог види и ја се молим за то да вам помоци сви дозиве најгору судбину за вас грије, да се сви инвалиди радјају и никад среце не имали.

Name

Црвени комби!!!

03.03.2024 12:50

Изадји ти пред народ бједнице!!! Народ тебе никад неби поставио ту гдје јеси да нисте покрали изборе!!!Сиктер билмезу!!!

Name

Хх

03.03.2024 13:27

Све је добро

Name

Бих

03.03.2024 15:56

Народе и сви они који воле своју дрзаву сви на ноге против отварања рудника, знаци ми смо као у једном логору гдје јефан цовјек све батина и приморава на ста незелимо

Name

Кирил

03.03.2024 16:11

Оће ли велика већина радника и ати МИМИМАЛАЦ и испод МИНИМАЛЦА тз законом о платама нама треба живјети преживљавати ми смо радници задња рупа на свирали жалосно да жалосније не може бити

Name

фино видјет

03.03.2024 17:44

како се некдашње комуњаре моле богу

Name

Народ

03.03.2024 18:34

Гдје су свештеници и патријарх да осуде ово светогрђе...

Name

ре

03.03.2024 18:59

Мила су срушиле литије, а овај режим ће срушити литијум.

Name

ре

03.03.2024 19:29

Како су они тако олако креднули на насељено подручје да експлоатишу литијуим, нису ваљда мислили да су довољно испразнили села око Лопара, да су довољно уништили сав народ, да је све расељено и изумрло. Сви политичари су умијешани од оних у БЛ до општине Лопаре. Људи у животу не виде ништа друго осим новца.

Name

хре5

03.03.2024 22:14

Е мој народе изварани, па тај начелник не игра двоструки него троструки и петроструку игру, прво је узео паре за геолошка истраживања од једне фирме 2010 године, па онда поново опет са Арцоре 2018, и онда је у новембру 2023 хвалио страну инвестицију у отварање рудника литијума правдајући то наводним запошљавањем хиљада радника да ће морати да увозе радну снагу из Србије, и тада у тој емисији на БН Изазови је рекао да ће то вишеструку увећати буџет општине Лопаре, да ће Лопаре доживети праву експанзију, тада је рекао да то уопште није отровно, да је то неки затворени систем експлоатације, где се сумпорна киселина неће изливати ријекама и из места где се врши екстракција литијума на налазиштима, да је то све еколошки прихватљиво, чак је најављиво референдум који ће покрасте и намјестити, узео је огроман новац за све и сада се смије народу у лице, глуми некаквог "заштитника" народа да поново за њега гласа на октобарским изборима и поново настави по старом. Он је у свему овом асистирао Додику свих ових године, врло добро они знају шта раде а Додик га држи у шаци са ревизорским извјештајем. Тако да се тог човјека морамо ријешити ако хоћемо да сачувамо општину од уништења литијумом.

Name

лопаре

03.03.2024 22:14

Отварање рудника литијума би на подручју Мајевице и шире регији би потпуни геноцид и истребљивање народа на овим просторима. Претварање земље у затровану пустињу и уништење комплетног живог света. То жели похлепна гамад гладна пара која је напљачакали милијарде од народа, па им ни то није доста, па би сада да продају што још има под земљом.

Name

ре

03.03.2024 22:15

Додик је већ рекао кад је видео да је народ у Лопарама устао против копања литијума да тај народ на Мајевици има проблем са клизиштим да да хоће да одатле оде на неко стабиније место, тако он оправдава планирани геноцид над народом лопарске општине. Не знам како они мисле да им неко препусти своја имање стотине дулима земље и шуме, куће и све што је стицао цијели живот у шта је узлагао, људи имају и по неколико кућа, зграда, и других објеката. То се никаквим милионима не може плаатити, никаквим милионима се не може платити нечија очевина, дједовина, гдје су му гробља, гдје су му преци живјели 500-600 година. Додик све то хоће да збрише са лица земља. Једноставно такав је човек.

Name

ви

03.03.2024 22:15

Зашто није петиција потписвана одмах чим су дошли да траже геолошка истраживања која се врше због еплоатације а не због чистог прикупљања информација. Зашто начелник у Лопарма није забранио геолошка истраживања као начелник у Бијељини? А не да лопарска локална власт прво узима паре да се у све ово уђе све малтене до саме додјеле концесије, па онда ајде сад смо поново с народом, а прије тога кад је требало шуровати с додиком, уграђивати се зашто тада нису били с народом, зашто су тада били с додиком, зашто тада нису потписивли петиције, зашто тада нису дизали народ на устанак?

Name

еw

03.03.2024 22:16

Оног момента када су донели закон о концесијама којим је дозвољено да странци, стране корпорације роваре по РС, копају руду жељеза, угља, бокиста, литијума тада смо као народ прихватили да будемо колонија. Да је уставни суд тада радио свој посао забранио би доношење једног таквог закона и поништио би га. Како је могуће да је та исто опозиција дозволила доношење таквог закона у скупштини прије 20 година. Како је могуће да је тако дат рудник у Станарима гдје ЕФТ копа угаљ по концесионој ренти од 0,30КМ/кубику, док је тона угља лигнита 250КМ. Како је могуће да ни једна институција у овој земљи на то ћути и не смије да се јави. Како је могуће да је један човек у овој земљи згазио све институције и себе прогасио институцијом свих институција. Да ли РС и БиХ могу да добију концесију на природне ресурсе у некој земљи ЕУ. Како је могуће да странац за нашој земљи отме толике ресурсе, изгради себи термоелектрану Станаре, а то исто се спрема и у Угљевику и Гацку, и по основу произведене струје у ТЕ Станари снаге 400МW из РС годишње изнесе 2 млијарде марака капитала. На све ово ћуте у тужилаштва и уставни суд, и опозиција и народ. АКо се ништа радикално не предузме отимачина ресурса уништење животне живова и претварање Мајевице у пустињу се спрема народу на Мајевици.

Name

Богомир

03.03.2024 10:11

ДРАГИ БОЗЕ АКО ТЕ ИМА У ИМЕ НАРОД ПА ЗАРЦЕС ДА ДОЗВОЛИС ДА У ТВОЈОЈ СЈЕНЦИ СВИ ОНИ КОЈИ НИКАД У ТЕБЕ НУСУ ВЈЕРОВАЛ ДА САД СА ЛИТИЈАМА ИДУ ПРОТИВ ВЈЕРНОГ НАРОДА ДАГА УГЊЕТАВАЈУ ЗА СВОЈЕ БОГАТСТВО СУ СПРЕМНИ И СВЕТИЊЕ И СВЕ БОЗИЈЕ ДА ЗЛОУПОТРИЈЕБЕ,,ФАСИСТИ И НАЦИСТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

паметољуб

03.03.2024 13:20

текс је сати....сатирицног карактера ....прије него сто одес у религион транс , процитај до краја .....и мисли својм главом..не поповским главама

Name

Ре паметољуб

03.03.2024 13:53

Ејј блесоњо једна ти мислис само на пљацку и превару али фала богу бозија воља је свима иста ускоро кад подјес на вјецну поцинак нецес понијет ниста само погацу и отровану дусу..

Name

Мргуд

03.03.2024 10:13

Ејјј.Србине освијести се сад је вријеме па зар владари и мафијози стварно зеле да унисте ову земљу и све продају и распрода сто било ста вриједи,народе додји себи и реци поносно СТОП ,додта је висе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

03.03.2024 10:15

Свака цаст на тексту, треба их на сваком кораку исмејавати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјавоља црква

03.03.2024 10:17

Дјавоља власт

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

03.03.2024 15:41

И оде све додјавола!

Name

Поп

03.03.2024 10:25

Треба вам јебат маму лоповску фали пара па сад би литијум дубрад једна

ОДГОВОРИТЕ
Name

пензионерка

03.03.2024 10:29

Ех, господине Дурмановићу, већ сам се запитала читајући овај текст, колико далеко мисли да иде ова ненародна власт у уништењу свог народа, кад на крају текста ваш потпис и да је текст сатиричног садржаја. Само се плашим да им ви својим текстовима дајете нове идеје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

03.03.2024 10:30

Полтичари и власти су продали општину Лопаре и Мајевицу, нашу земљу, наша имања западним корпорацијама да копају литијум наредних 70 година и да нас претворе у афричку пустињу, то ће се и десити ако се не органијемо и не боримо као у Србији. Ако је рудник отрован за Србији отрован је и за нас, јесмо ли и ми људи, или на третирају као животиње за одстрел. Они најпре узму паре и дозволе им истраживања, дају концесију и дозволе за копање онда се јадни народ мора да организује и супротставља и бори зато што су политичари узели милионе и пустили да странац дође и отме ресурсе. То више ни у Африци не могау да раде, и доле се ослобађају колонијализма. Јадна ли је ово земља и народ у њој са оваквом влашћу и политичарима. Неће бити никвог запошљавање у страној корпорацији која запоседа наше руднике на Мајевици у општини Лопаре, то је само навлаћење народа да прихвати да се без отпора рудник даје на поклон страној корпорацији уз силне милоне које че политичари и власти на републичком и локалном нивоу. И сад су политичари узели паре и пустили да то иде својом током па ако се народ организје и бори и избори неће бити нашег травања, уништење, отимања десетина хектара имања, и нешег исељавања. Па ако се народ избори за свој живот, своје куће своја имања, копање рудника на Мајевици и у Лоапрам ће стати, онда ће политичар рећи странцима, е овде је отпор народа као и у Србији сувише јак, не можемо дозволити да копате јер је устало сто хиљада њих да се боре за своју земљу, своје куће имање, своју животну средину. И онда иако су политичари узели силне милионе мита који су им стране корпорације за рудник дали, зауставити такав један самоубилачки пројекат, и неће им враћати паре које су узели, јер ће им рећи, не можемо сада то у овом тренутку, док се стекну услови чекајте још неколико година, можда десет, можда двадесет док народ овде млао не изумре, док га не уништимо сиромаштвом и незапослношћу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Солун

03.03.2024 10:38

Боже опрости им, не знају шта раде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ресолун

03.03.2024 17:30

Бозе им неопрости знају ста раде пуне своје дзепове , а униставају народ

Name

ре1

03.03.2024 10:38

Ако је литијум и његово копање, експлатација, тровање народа милионима литара сумпорне киселине отровно с оне стране Дрине у Јадру код Лознице отрован је и 30 киометара одатле преко Дрине на Мајевици. То је логично, оно што је отровано за једне отровно је за све. ЛИтијум у свијету се тренутно копа само у ненасељеним пустињама гдје нико не живи на 200км од рудника литијума. И нема примјера у Европи гдје се литијума копа па неће ну у РС. Џаба су политичари узели паре да дају овај вриједан ресурс странцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

03.03.2024 10:39

Тај рудник никад није ни смио бити предат у руке странаца окупатора колонијалиста. Јадан ли смо ми народ кад смо доживјели да нам странаца на нашој земљи копа рудну, угља, жељеза, литијума, боксита итд. У ФБИХ нико није предао рудна богатста и остале природне ресурсе у руке станаца, то значи да смо много лош народ, јадовина, јајара, проданих душа, издајника који хоће зарад личног богаћања, које је безначајно у односу на предате руднике, да дају све ресурсе овог народа страном окупатору. Стидите се багро и за прдате руднике Станари, Омарска, Љубија, Гацко, Угљевик, рудник боксита, рудинке литијума, одговараћете кад тад пред судовима ове земље које сте згазили. И пред уставним судом и другим судовима за штету коју давањем концесија на рудна богатства наносите народу и држави. Зато вам смета закон о имовини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оља

03.03.2024 10:39

Прљавих створова! Боже, сачувај! Е, нећете га отворити ни по коју цијену, злотвори!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додо

05.03.2024 00:32

Е, оћу Оља тако ми овог крста јес да би се и хоџа боље прекрстијо, ал отвори ћу га...

Name

све им је џаба

03.03.2024 11:08

ова власт на челу са снсдеовцима,коалицијом и љипапцима,историја ће забиљежити да су то били највећи издајници и рушитељи РС и српског народа.Ко су они да уцјењују српски народ,ако немаш чланску карту снсд и не гласаш за снсд немаш никсква права.Текст је сатиричан али није далеко од истине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

03.03.2024 12:27

ЗАТО КАДА ДОДЈУ ИЗБОРИ НЕ ТРЕБА ГЛАСАТИ ЗА ОНЕ СТО СВЕ УНИСТИСЕ САМО ДА БИ ОНИ БИЛИ МИЛИОНЕР,ЛОПОВИ И МАФИЈА УЗИМА СВОЈ ДАНАК.ВРСЕ НАСИЛСТВО НАД НАРОДОМ

Name

Истина

03.03.2024 11:14

Милорад Додик родјен је у Лактасима код БањаЛуке,ту је заврсио основну сколу а месарски занат у Бањалуци. После је ко фол заврсио( цитај купио) факултет политицких наука и Београду. Прије рата постао је цлан Савеза Реформских снага Анте Марковица,који је уцествовао у разбијању СФРЈ. Као посланик те странке у парламенту СФРЈ доцекао је рат. У рату је дјеловао као опозициони политицар у ратном руководству и као интимус Сејфудина Токица. Током рата висе је времена проводио у команди НАТО снага у Бриселу него у Републици Српској. У Бриселу је лобирао против ратног политицког и војног руководства РС. Прихватио је да буде савезник тог савеза. Када је боравио у РС сверцовао је цигарете.Власт су га окривиле у неколико наврата и документовале да је избјегавао да плаца обавезе за Војску Републике Српске. Тада је откривено и да покусава да утаји порез. Током рата Додик се бавио и сверцом нафте из Бугарске преко Румуније. Имао је фирму у Темисвару преко које је 23.Марта.1994.године увезао 12.000 тона Д2 дизела које је платио 4.800.000 долара. То гориво је после просврцовао у Републике Српску и Републику Српску Крајину и утајио и порез и царине. Након рата са екстремина за Запада обрусио се на Републике Спску. Прво је 1996 год основао странку независних социјалдемократа а вец годину касније 1997 год. заједно са Биљаном Плавсиц уз помоц медјународне заједнице изврсио је пуц. У јулу 1997.год.узурпирали су институцију предсједника РС. а у августу са тенковима СФОР-а напали су српску полицију у Бањалуци. 18.01.1998 год.Милорад Додик постао је премијер. Остало је тузна повијест!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

03.03.2024 13:37

Иако га не волим, морам ти реци да лупас глупости. Кад је он студирао, факултет се није могао купити. Садје другације.

Name

ре ре

03.03.2024 16:50

Милорад Додик је сам једном приликом рекао да је његов отац цит. - Добро осјетио у теладима његов факултет... па ста је под тим мислио процијените сами! Инаце, цињеница је да је Додик понављао први разред у средњој пољопривредној сколи у Бањалуци, а медју осталима који су га оборили на годину био је и проф. математике Петар Дјурициц. Ријец је о цовјеку који је био ратни командант у протеклом рату, а током којег је поменути Додик био на слузбеном путу у Србији. Проф. Дјурициц је и предсједник ратних ветерана Бањалука, али је је Додик заједно са Вукотицем основао параветеранску организацију на ције цело је поставио висеструког дезертера извјесног З. Милинковица из Лактаса. На сцени је освета тзв. лосих дјака!

Name

Еро

06.03.2024 12:49

Како год да је завршио факултет сада нема користи о томе полемисати. Оно што је мени фасцинантно је да је тај човјек цијели живот у политици и то на важним функцијама. Наравно политика му дође као помоћ за бизнис и остварење својих приватних, фамилијарно-кумовских послова.

Name

Правда123

03.03.2024 11:20

САМО ПОХАПСИТИ И ОСУДИТИ НА ДОЖИВОТНИ ЗАТВОР. ТО НИЈЕ ВЛАСТ ТО СУ ОБИЧНИ ЉУДСКИ ЗЛОТВОРИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

03.03.2024 11:39

Ха ха ха... Свака част аутору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ре

03.03.2024 11:42

Којим богаством располаже ова бурлина банда и свим могућим и немогућим привилегијама то само бог зна, а борац гладан пљује на свој п.....и живот годинама у режиму и згража се свакодневним њиховим аферама због њиховог огромног незаконитог богаства у РС и свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сваки

03.03.2024 11:43

...текст је стварност а не сатира! Литијама у ЦГ је, нпр, срушен Мило Ђукановић (иако је ДПС СÂМ имао само један глас мање од разноразних коалција) али је добила новог. Значи, литијама ништа значајно њје постигнуто. То што су Срби у "бољем" положају, не значи ништа. Од србовања се не живи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пањик

03.03.2024 11:44

Три велика ЛАЗОВА И ДВА РОБА ГЛАВНОГ ЛОПВА БУРЛЕТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луди Милојко

03.03.2024 11:56

Монти Пајтон!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

03.03.2024 12:16

Сатиричар, Све ОК, Ал мани се литија. Није лепо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

03.03.2024 12:25

Мрш багро једна!Хоћете да потрујете овај народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик

03.03.2024 12:40

Наро де копањем Литијума ја спашавам Српску од пропастиАко раскинемо уговор морат че мо плати штету за неостварену добит фирме којој смо дали концесију а она се мјери у милијардама Зато позивам народа у памет и да помоггнемо акционару у копању Лиутија А онимаиз опотиције поручујем да че мо се видити на суду зато што су потписали уговор...СНСД И ја немамо ништа са тим,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

03.03.2024 12:48

Код нас сви сатирицни текстови,карикирања и незамисливе ствари на крају буду истина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

03.03.2024 13:14

Виде багрем. Што Европа не копа литијум код себе. Лажови једни. Вратите што сте покрали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

//

03.03.2024 13:17

Својим парама платите раскидање уговора. Лопови, незналице, издајници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бобан

03.03.2024 13:41

Бурле је највеци криминалац ита његова коалиција онце продат и сав народ само да њему буде љепо и његовој породици

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко

03.03.2024 14:57

Предлазем опозицији да позуву сав народ БиХ на потписивање петиције против отварања рудника лијтијума немозе један цовјек имати вецу надмоц од цијеле БиХ,људи треба несто подузети овом резиму треб стати на крсј

Name

СНСД

03.03.2024 14:10

Црвена сотоностичка секта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За сигурно

03.03.2024 14:22

Са оваквима једно је сигурно беда јад чемер !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Винко

03.03.2024 14:45

Грађани це имати користи исто као од рудника у Верицима само се тајкуни богате а народна добра се уништавају уз то народ се трује Е ТО ЈЕ НАРОДНА ВЛААС КОЈА ВОДИ БРИГУ О ЗДРАВЉУ СВОГ СТАНОВНИШТВА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

03.03.2024 15:00

По свјетским стандардима а читав свијет бјежи од тога ко ђаво од Крста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има

03.03.2024 15:35

Литијума и Њемацка,Свицарска и остале земље у насем окрузењу па сто не експлоатису у своме двористу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пањик

03.03.2024 15:39

ЕВО СОТОНЕ ТРИ ЛАЗОВИ ВЈЕРНИЦИ САМО ЛОПОВИ СЕ МОЛЕ И ТРАЗЕ СТОТИНЕ ТЈЕЛОХРАНИТЕЉА ДОВОЉНО ИХ ЈЕ ВИДИТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

03.03.2024 15:50

Када човек чита аргументе које износи дрварћанин и како се позива на бога рационалан би цело поподне могао да се смеје зарад доброг скеча. Нушић да позавиди овом човеку, како уклапа бога у ову рударску работу. Све је добро док се мало не загребе по површини и док се не дође до суштине ове приче, литургије бога и непоменика. Спремили су се зулумћари добро, дознали су да је народ на Мајевици верујући да му бог и свеци није време пландовања нерада него заиста верују. Врло брзо за овим креће Прле и његови да недељом убеђују како је то добро и како је то божије давање. Не знам само ко овим Краишким комуњарама објасни да људи Мајевице верују у бога и да на ту карту треба играти... Докторе докторе бојим се да си обећао нешто што ниси ни знао, шта обећавш!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сррки

03.03.2024 15:52

Најбоље ће бити да вас 4/5 лицно изађете пред масу народа па да им објасните зашто је ископавање литијиума добро,а не да поручује те преко јавних сервиса

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

03.03.2024 15:56

Јој сотониста! Кад видим Додика и СНСД на Литијама, то нема везе са Црквом!!! то је обред сотона СНСДа! СНСД има и своје попове који умјесто Богу слуте сотонистима СНСДа, лоповима и пљацкасима, отимацима, који су озлојадили овај народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Народ

03.03.2024 16:02

Чиме се служе,ти,фуј,фуј!Па ко не изађе,он је против србства,цркве,шта још лопуже?има ли већег дна од ове идеје.Непричс се о вјери него о животу под лоповима.Може ли сваки грађанин,било које вјере,бити за и против неких одлука,а за свој опстанак?Кутије су православна ствар,а не грађанска.Ђубрад,да вам је само власт.Оправдајте паре,кредите,тендере,оптавдајте,откуд вам новац,а били сте гоље?Сад се незна ко има више,плус ваша дјеца,са приватним факултетима!Народе са 300-600 км,и даље шути???Борци одредите уврага,што шутите?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др стојаковиц

03.03.2024 16:04

Овај мој пацијент се стално крсти а не зна засто, стално му то пада напамет, вара бога и прима паре, а бог тако ни сиротима не даје, и то треба разумити

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТАТИН СИН

03.03.2024 18:31

Назалост велики баја и његов син су формирали те фирме за експлоатацију литијума,,а не странци и све паре ће ићи тати и сину у дзеп,,а понека цркавица це ици у будзет РС,,за лијека вам требало

ОДГОВОРИТЕ
Name

Незгодан

03.03.2024 21:55

Литијама за литијум... Хахахаха Браво!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Србац

04.03.2024 08:18

Колико су они покварени , то би могли и покушати , натјерати подобне .

ОДГОВОРИТЕ