Марија Шерифовић стала у заштиту Тее Таировић

Након што је Снежана Ђуришић истакла да јој "Теа Таировић није колегиница", а Мили истакао да је она "фанатик", и даље се по мрежама само о томе прилча.

Забава 27.02.2024 | 18:59
Марија Шерифовић стала у заштиту Тее Таировић

Наиме, сада се на друштвеној мрежи "X" појавио клип из поменуте епизоде "Звезда Гранда" на ком Марија Шерифовић говори о Теи. То су објавили фанови Тее Таировић и изразили дубок наклон Марији јер је стала у одбрану Тее.

- Теа Таировић је свој пут нашла и Теа је у свом слоту - сама. Крај! - рекла је Марија, алудирајући на то да је Теа успела да изгради свој стил, а са њом се сложио и Саша Поповић, али и Вики за разлику од Босанца који је негодовао.

Marija ŠerifovićФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ГРАНД

Ипак, Теини фанови с одушевљењем су објавили овај видео и исказали дубоки наклон Марији:

"Бравко Маки царице, тако се стаје иза колега", "Још једном показала због чега је најбоља", "Браво и честитам на искрености, на објективности, ово је једино исправно", "Свиђало се некоме или не, Теа обара рекорде и то није без разлога", "Мара решила све, а све је жена у праву", "Праве звезде немају сујету, доказала још једном", "Теа је објаснила како се посвећено и вредно ради овај посао, од тебе и ње и те како може да се учи, што за неке не бисмо рекли", само су неки од коментара.

(Курир.рс/Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар