Крвава ноћ у БГ: Тројица младића избодена у груди

Тројица мушкараца избодена су синоћ у Београду, након чега су хитно превезени у болнице. Један од повређених мушкараца преминуо је од последица повреда.

Србија 25.02.2024 | 10:51
Крвава ноћ у БГ: Тројица младића избодена у груди

Два убадања су се догодила синоћ око један сат после поноћи.

У 00.50 часова, полиција је на Теразијама зауставила сумњив аутомобил марке "Фиат 500". Аутомобил је возио М. В. (22), а на месту сувозача је био С. М. (32) који је обилно крварио и имао убодне ране на нози и грудима.

Колима Хитне помоћи, одвезен је у Ургентни центар.

Избоден у груди, преминуо у болници
У исто време, на углу Добрачине и Дунавске, затечен је С. С. са убодном раном у пределу груди. И он је хитно превезен у Ургентни центар, међутим, услед задобијених повреда, преминуо је око 6 сати.

Нападнут након свађе

Трећи мушкарац је избоден синоћ око 3.45 сати испред једног угоститељског објекта на Новом Београду. Наиме, испред угоститељског објекта је дошло до свађе између младића П. С. (22) и групе мушкараца. Свађа је ескалирала и он је ножем избоден у пределу груди.

Екипа Хитне помоћи га је у тешком стању превезла у КБЦ Земун.

Рад полиције је у току, а уколико ресторан има надзорне камере, полиција ће преузети снимке, како би ухапсила починиоце.

(Блиц / Фото: илустрација)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Драган

25.02.2024 11:04

Ста друго оцекицати од данасње омладине? Дању спавају ноцу лутају,а уз то закона немамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кондор55

25.02.2024 12:12

И казу најбољи провод у Београду,недо бог никоме оваквих провода...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аналитичар

25.02.2024 13:07

Бит ће овога све више и у Б.Луци и свугдје у Српској!Бахата власт,мафијаши,криминалци оставља огледало и у омладини!Аута од 100 000 ,а они једва прешли двадесету! Хахахахаха само се рокајте бит ће чишћи град!

ОДГОВОРИТЕ