Халид Муслимовић открио као је тестирао супругу!

Халид Муслимовић деценијама је у браку са извесном Аделисом, а сада је испричао анегдоту из периода када су се упознали.

Забава 21.02.2024 | 20:20
Халид Муслимовић открио као је тестирао супругу!

Певач је познат као велики заводник. Он је направио лукави трик да види која ће девојка да наседне, тако што је њих три позвао у кафану у различито време.

- Ја сам имао три девојке. И закажем једној у осам, другој у девет и трећој у десет састанак. Аделиса је била ова што је требало друга да се појави. Ја сам се сакрио у ћошку и гледао. Прва што је дошла у осам чекала је до осам и двадесет и отишла. Аделиса је дошла у девет и чекала. Трећа што је дошла у десет исто је отишла после двадесет минута. Аделиса је чекала до пола један док се ја са друштвом разиђем. Тако је добила предност - објаснио је Муслимовић.

Аделиса се раније бавила певањем, како је рекао. У браку су добили ћерку Лејлу и сина Ениса.

- Аделиса је била популарна, радила је са својим бендом. Имала је једну песму „Возови“ која је већ почела да се врти по радио станицама. Онда је почео тај проклети рат који је све пореметио. У том тренутку смо почели нашу везу која је ето одржала се до данас. Имамо двоје деце и троје унучади -изјавио је певач за "Звезде Гранда специјал".

Halid Muslimović, Sonja Bašić, dokumenta sa suda<спан цласс="имгСоурце">ФОТО: МАРИНА ЛОПИЧИЋ, ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ, ПРИВАТНА АРХИВА

Подсетимо, медији су нашироко писали и о Халидовом скандалу са бившом љубавницом.

(Курир.рс/ <а хреф="хттпс://гранд.нова.рс/схоwбиз/халид-муслимовиц-зене/" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Гранд)

Коментари / 0

Оставите коментар