Ево колико је Прија зарадила за пет концерата у Осијеку

Фолк звијезда Александра Пријовић (28) са пет концерата за пет дана рекордерка је, када је у питању попуњеност дворане "Градски Врт" у Осијеку, током пет дана је у дворани продефиловало око 25.000 људи, а сви се питају колико је Прија зарадила.

Забава 19.02.2024 | 18:42
Ево колико је Прија зарадила за пет концерата у Осијеку

Како пишу медији, дворана може да прими и до 6.500 људи, а капацитет је, када су у питању Александрини концерти, био мањи због кафанских столова.

– Свако вече је било распродато. На сваком концерту је било око 5.000 фанова – рекли су организатори, а пише 24сата.хр.

Како даље наводе, Александра је, према слободној процјени, само од продаје улазница зарадила 875.000 евра. Најјефтинија карта је била 25, а најскупља 45 евра, колико је било потребно за ВИП сто.

Према цјеновнику дворане, Александра Пријовић је за закуп простора за пет концерата платила око 50.000 евра, а ту су и трошкови као што је закуп сале, сценографија, свјетла, бенд, који су свакако доста мању у односу на њену укупну зараду.

– Закуп велике сале са трибинама у Едукативно-спортској хали Градски врт за један концерт износи 9954,21 евра са ПДВ-ом – рекао је за Глас Славоније директор Спортских објеката који управљају двораном “Градски врт”.

Подсјетимо, у Осијек су дошле бројне колеге да подрже Александру – Бобан Рајовић, Војаж, Рада Манојловић, Ана Бекута и Нучи, а Пријовићка након Осијека наставља турнеју у Ријеци и Вараждину.

(Агенције) ФОТО: В. МИЉАНИЋ / РИНГИЕР

Коментари / 0

Оставите коментар