Карлеуша поново оплела по Аркану и Цеци због огрлице

Након што је реаговала на њену изјаву о спорној дијамантској огрлици и причи која се провлачи у медијима већ три деценије, Јелена се сад осврнула и на Цецину изјаву да она "није никада увредила комшијски народ", као и на уништавање билборда у Хрватској са најавом њеног концерта у Словенији. Јелени је посебно засметало што је Цеца упутила комшијама "топле поздраве".

Забава 19.02.2024 | 17:20
Карлеуша поново оплела по Аркану и Цеци због огрлице

- Иди у Загреб или Сарајево да и они тебе топло поздраве. Ова жена стварно мисли да су људи дебили. Све што има, настало је од крви убијених и опљачканих по Босни и Хрватској... Што је најстрашније, Аркан је убијао и пљачкао и непослушне Србе... Није био националиста! Кад су га ухватили пред рат како пљачка по Хрватској, одмах је одрукао своје компањоне Србе. Имате снимак на Јутјубу како их цинкари. Тај је био обична пичка и друкара али се осилио кад је окупио банду криминалаца и основао паравојну формацију која је терорисала цео Балкан. Тај олош нам је на врат и накачио ову која је до тад скаламукала по вашарима и која сад има амнезију. Због таквог који је радио за своје личне криминогене интересе мом народу, који је добар и поштен и велики народ, накачена је грозна етикета и велика мрља. Комшије морају да знају да се поштен српски народ увек гадио и стидео Аркана и њему сличних керова рата и њихових конкубина - написала је ЈК.

Подсетимо, ЈК је само неколико сати раније написала за Цецу да је "сподоба".

- Ова сподоба и даље лаже и обмањује јавност. Крвава огрлица за коју тврди да је "измишљена прича" не да постоји, него је лично у истрази, кад је ухапшена у акцији “Сабља” дала исказ, а затим га и потписала, да се спорна огрлица (не ова бижутерија коју показује на старим сликама) налази код ње у сефу. То је између осталог и била нагдоба ње и полиције да откуца све што зна о Земунском клану, да каже где се налази украдена огрлица у замену за пуштање из притвора. Драги новинари, не питају се криминалци да ли су криминалци, таква багра и Острог тетовира по себи а за Бога не зна, пита се једноставно полиција. Жена убице, лопова и ратног злочинца, кума убице премијера сигурно неће рећи истину. Постоји званичан исказ са потписом. Обожавам да уништавам ову криминогену багру. Каква сам ја мени краљица - написала је Јелена у посту.

Svetlana Ceca RažnatovićФОТО: ПРИТНСЦРЕЕН

Цеца је сада решила да по први пут проговори након тридесет година и открије истину о огрлици за коју се прича да је украдена.

- Та прича је потпуно морбидна. Има сто варијанти на тему. Зато што је морбидна, не бих волела да сад причам шта сам ја све чула и како сам чула. Што је најгоре, то се никада није десило и то апсолутно није тачно. Огрлицу имам и дан данас, нећеш веровати, сачувала сам је зато што је стварно прелепа. Ту огрлицу сам ја купила у Милану када сам ишла по венчаницу. И наравно, пошто је Цеца Пресс страница која има готово целокупну архиву мојих интервјуа, сада су нашли и тај интервју са Минимаксом. Они су то пронашли зато што се та прича провлачила деценијама, прво кроз рекла-казала, сада наравно постојањем друштвених мрежа, то се и даље шири, а у ствари је невиђена глупост, најкласичнији трач.

- Ја сам наравно гостовала код Минимакса, то је било после моје и Жељкове свадбе. Тада су коришћени пејџери преко којих је публика постављала питања за Минимаксове госте. А пошто сам ја била чест гост код Минимакса и све наше ексклузиве смо најављивали код Минимакса, јер је био наш кућни пријатељ и имао је посебно пријатељство са Жељком, посебно са мном га је градио. Јер, ја сам као девојчурак почела да гостујем код Минимакса. И тако, на пејџер је стигла порука да ми је јако лепа огрлица и колико сам је платила. И ја сам се захвалила јер је непристојно причати о ценама и о цифрама. Захвалила сам се гледаоцу који је то похвалио и питао. Након тога сам поново гостовала код Мининакса па сам демантовала да се та луда и болесна ситуација десила - да се укључила гледатељка и да је рекла "ви носите огрлицу од моје мртве ћерке", Боже ме сачувај и саклони, "која је погинула у рату"... Мислим, одвратно је! Прво сам рекла да нећу да испричам ово, али ево, наведена сам причом да кажем шта сам ја чула. И сад сам згрожена. Наравно да се то никада није десило, зато и нема ни снимка. Снимак не може да нестане. Друго, на том снимку и Минимакс и ја демантујемо заједно да се десила таква нека ситуација. Али, исто тако гледам по неким коментарима, "не, не, не, то постоји, то је склоњено...". То су одмах теорије завере. Ма како да не!

(курир.рс/телеграф)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ражнат

19.02.2024 19:34

Свако зна какав (ко) је био Аркан. Него, ко га је створио? Ко му је дозволио (наредио) да све то ради??? Режим Милошевића је много зла нанио

ОДГОВОРИТЕ
Name

Це ца

20.02.2024 06:27

Цеца би и без Аркана била популарна. Аркан јој није требао. Али плитка женска памет. Удати се за старијег човјека са толико жена и дјеце. То је терет који носи свака жена која не размишља но срља како кажу стари. Није то ни заљубљеност но да се осјећа битном. А могла је да буде многи више. Овако...

ОДГОВОРИТЕ