ЈК скенирала учеснике ПЗЕ па оставила бруталне коментаре!

Такмичари за представника Србије на Евровизији је увелико почело а коментари су подељени када су песме у питању.

Забава 15.02.2024 | 20:26
ЈК скенирала учеснике ПЗЕ па оставила бруталне коментаре!

Нестрпљиво се чека прво полуфинално вече, а до тада се непрестано коментаришу текстови, интерпретација али и порука песмама које се боре да представљају Србију у Малмеу.

Позната по бритком језику, Јелена Карлеуша, дала је свој суд јавно и без задршке открила шта мисли о појединцима који су у трци за победника.

Нај wорлд мусиц - глас који има етерални звук и пробија језичке и културолошке баријере у музици - написала је ЈК за Теyа Дору.

Нај сек*и звук, српска Шаде - топ изведба и продукција гласа, не превише комерцијално али поседује скуп елемент ненаметљивог али заразног - рекал је ЈК о Лени Ковачевић, те се осврнула и на Бресквицу:

BreskvicaФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ, ПРОМО

Нај кринџ и киселина звук - лажна Цакана и група Лазарице, звук који нема никакву поенту на овој врсти европског такмичења, промашен текст и пасе музички ретро правац, слатка талентована девојка у канџама кафанских менаџера и саветодаваца познатих по уништавању каријера.

- Највеће шансе за успех, страшан таленат и помало филмска музика, мој фаворит и по мом унутрашњем осећају њено време долази - Зорја - додала је Јелена и на крају издвојила Џорџија:

- Нај звездана прашина - момак који има икс фактор али по америчким стандардима, нећу му саветовати да иде преко баре где ће га ценити него ћу му пружити подршку јер су овакви таленти неопходни како би се угасио пожар сељане и џукачке музике - написала је Јелена.

Jelena KarleušaФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ

(курир.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Милојко

18.02.2024 18:33

Матора будала којој нема лека а Мала кур..ца за веце паре...то је наса прослост и наса будуцност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изузетно

20.02.2024 07:26

Љубоморна особа ЈК.Никакав пример младјим генерацијама. Скида мушкарце на концертима уз ону своју отрцану пјесму! Е, то је чисти сељаклук.

ОДГОВОРИТЕ